23948sdkhjf

Mammen samler alt under ét navn

Og den ene bror er nu ude af ejerkredsen
For at kunne markedsføre alle oste fra tre mejerier under det samme navn, har det midtjyske ostefirma Mammen Mejeri skiftet navn til Mammen Mejerierne. Samtidig er den ene af de to brødre, der hidtil har ejet virksomheden sammen, 64-årige Niels Henning Staunsbæk, trådt ud af ejerkredsen.

Tilbage som ejer er hans lillebror, Lars Staunsbæk, der understreger, at ejerændringen er helt udramatisk.

- Min bror og jeg har haft mejeri sammen siden 1985, og han har bare ønsket at drosle ned. Men han er her stadig og laver langt hen ad vejen nøjagtig det samme, som han hele tiden har gjort, siger Lars Staunsbæk.

Saedeger Dairy fortid i første kvartal 2016

De to brødre købte for knap to år siden Sædager Andelsmejeri i Onsild og gav det et mere internationalt navn, Saedager Dairy. Men det er nu lagt ind i samme virksomhed som Mammen Mejeri, og med under samme hat er også endnu et Staunsbæk-ejet mejeri, Drøsbro Mejeri.

Selve navnet Saedager Dairy forsvinder helt i løbet af første kvartal 2016, oplyser Lars Staunsbæk.

I forbindelse med navneskiftet har Mammen Mejerierne også besluttet at samle al administration ét sted - i Onsild. Det betyder ifølge Lars Staunsbæk ikke, at nogen skal fyres, men bare at de hidtidige økonomimedarbejdere fra Mammen fremover arbejder i Onsild.
Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.109