23948sdkhjf

Hartmann etablerer produktion i USA

Forventes klar til drift om et års tid
Æggebakkeproducenten Hartmann er klar til at investere omkring 30 millioner dollars på at etablere en fabrik i Midtvesten i USA for at fortsætte den positive salgsudvikling i Nordamerika, opluser virksomheden i en pressemeddelelse.

Den nye fabrik kommer i forlængelse af, at Hartmann har øget kapacitetsudnyttelsen på koncernens nuværende fabrik i Brantford i Canada. Udvidelsen i USA er et led i strategien "Unpacking our potential", som frem til udgangen af 2017 fokuserer på vækst og effektivitet.

- Vores nuværende aktiviteter i Nordamerika har bidraget betydeligt til Hartmanns vækst og lønsomhed i de senere år, og den nye fabrik i USA skal sikre, at vi fortsætter den positive udvikling. Med øget produktionskapacitet og tilstedeværelse i både Canada og USA får vi adgang til en større del af markedet og et solidt grundlag for at udvide forretningen, siger administrerende direktør Ulrik Kolding Hartvig i meddelelsen.

Fabrikken i USA skal producere ægemballage i støbepap og betjene både eksisterende og nye kunder i det nordamerikanske marked. Fabrikken forventes at være i drift i begyndelsen af 2017 og bidrage til realiseringen af Hartmanns langsigtede målsætninger om at øge omsætningen til op imod 2,4 milliarder kroner.
Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.08