23948sdkhjf

Firben i burger forvirrer i Vejle

Ung kvinde fandt halvdelen af en øgle i snackburger
På Sunset Boulevard-restauranten i Vejle er chef og personale temmelig mystificerede, efter at en kunde søndag aften gjorde et klamt fund i en såkaldt snackburger:

19-årige Hennie Rasmussen fra Vejle fortæller til Vejle Amts Folkeblad, at hun i sin burger fandt hovedet af et firben. Da hun klagede, blev hun tilbudt en ny burger, hvilket hun ikke lige havde lyst til.

- Jeg tror ikke, at de havde oplevet noget lignende, så de vidste ikke rigtigt, hvordan de skulle forholde sig. Jeg har efterfølgende været i kontakt med Sunset, som har fortalt, at de tror, at firbenet har været i salaten og ikke i kødet. Jeg håber bare, at der ikke er nogen, der har spist den anden halvdel, siger Hennie Rasmussen til avisen.

På laboratorium

Ejeren af Sunset Boulevard i Vejle, Kasper Lyngholm, har sørget for, at det mystiske hoved er blevet sendt til laboratorieundersøgelse, og at restaurantens salat er blevet smidt ud.

- Jeg har ikke oplevet noget lignende før, og jeg har trods alt været med siden 1994. Men når man får friske fødevarer ind fra en mark, så kan det ikke undgås, at der nogle gange er et dyr med. Men igen, jeg har ikke oplevet noget som det her før, siger han til Vejle Amts Folkeblad.
Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.079