23948sdkhjf

Forskningscenter tager form

Amerikanske FMC Corporation er ved at rykke ind i Hørsholm
FMC Corporation, der sidste år købte Cheminova, er godt i gang med at indrette sit europæiske hovedsæde og et forskningscenter i forskerparken Scion DTU ved Hørsholm.

27 medarbejdere fra den amerikanske koncern er allerede rykket ind, og frem til efteråret vokser antallet af medarbejdere til omkring 170, skriver Frederiksborg Amts Avis.

FMC leverer blandt andet ingredienser til fødevarer og bekæmpelsesmidler til landbruget, og det nye forsknings- og innovationscenter skal således ikke mindst være med til at styrke dansk forskning i fødevarer og bioteknologi. Koncernen har cirka 7.000 ansatte på verdensplan.

- En række lande var i spil som hovedsæde for Europa. Når valget er faldet på Hørsholm, skyldes det blandt andet, at her er et godt arbejdsmarked for højtuddannede, at der ligger en international lufthavn rimelig tæt på, og at vi kommer til at ligge i en forskerpark - og så som nabo til virksomheden Chr. Hansen, som er en samarbejdspartner, siger Lars-Erik Pedersen, kommunikations- og pr-chef i FMC Europa, til avisen.
Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.093