23948sdkhjf

Slagteri begynder at udvide efter fire års tilløb

Danepork går i gang, selv om borgerklage stadig bliver behandlet
Fire år efter at have indsendt de første ansøgninger om tilladelse til at udvide slagteriet Danepork i St. Lihme går virksomheden inden længe i gang med projektet. Det sker, selv om en borgerklage over byggeriets miljøgodkendelse stadig ligger til behandling i natur- og Miljøklagenævnet, skriver Vejle Amts Folkeblad.

Slagteriet skal efter planen udvides tre etaper, og første etape, som omfatter en ny adgangsvej, går i gang i midten af næste måned, oplyser direktør Leo Grønvall til avisen.

Selv om de nødvendige tilladelser er i orden - og det dermed er lovligt at gå i gang - risikerer Danepork, at miljøgodkendelsen bliver trukket tilbage af Natur- og Miljøklagenævnet. Det bekymrer dog ikke Danepork-direktøren.

- Hele projektet er gennemarbejdet godt og grundigt i Vejle Kommune og i Naturstyrelsen, så jeg er rimeligt fortrøstningsfuld, siger Leo Grønvall til Vejle Amts Folkeblad.

Han oplyser, at slagteriet har brugt seks millioner kroner alene på rådgivning i forbindelse med udvidelsesplanerne. Projektet skal give Danepork tilladelse til at slagte 1,370 grise i døgnet på hverdage og 1.300 grise om lørdagen.
Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.206