23948sdkhjf

Er Danmark klar til at drikke bedre kaffe?

I weekenden skete der noget nyt, da det Københavnske start-up Bean Bros. lancerede en helt ny måde at drikke kaffe på
Viktor Dobai og Mikkel Möglich har netop lanceret Bean Bros. Et helt nyt koncept, der skal få danskerne til at drikke lidt bedre kaffe.

Bean Bros. er en online oplevelse, hvor brugeren som abonnent, hver måned modtager en unik kaffeboks, sammensat af ‘Bean Bros.’ i samarbejde med udvalgte ristmestre. Nøjagtig, som vi kender det fra de populære ordninger med grøntsagskasser.

- Vi har lavet aftaler med de allerbedste europæiske risterier, som glæder sig til at forsyne danskerne med frisk-ristet specialkaffe hver måned, siger Mikki Möglich.

Som bruger på beanbros.co kan du vælge at modtage 1,2 eller 3 poser kaffe hver måned. Poserne indeholder 250 gr. hele bønner og er af den bedste kvalitet.

- For os er det vigtigt at bevare så meget som muligt af kaffens unikke smagsnuancer. Det gør vi ved at riste kaffen en uge inden vi sender den ud til vores brugere, samt ved ikke at kværne bønnerne. De fleste husholdninger har en kaffekværn, hvis ikke kan man komme i gang med en billig kværn for 50 - 100 kr, siger Mikki Möglich.

En måned kan du modtage en kenyansk bønne ristet af prisvindende ristere fra Berlin og næste måned en bønne fra Costa Rica ristet i Stockholm. Historien er nemlig vigtig for den gode kaffe-oplevelse.

- Vi gør meget ud af at vi ikke ‘bare’ er en online kaffe butik. Derfor fortæller vi historierne bag kaffen og bag risterierne, vi lægger løbende content ud på beanbros.co og connecter med vores brugere på de sociale medier, siger Viktor Dobai.
Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094