23948sdkhjf

København klar til madfest

Copenhagen Cooking & Food Festival har et væld af arrangementer
I København tager Copenhagen Cooking & Food Festival i dag hul på 10 dages madfestival, der hylder den københavnske gastro-scene og Danmark som madland.

Programmet indeholder langt over 300 arrangementer, med overskrifter som Bøf & Øl, Street Dinners, Verdenskøkkener og Grønne Godter.

Blandt indholdet er også nyheden CPH Food District, der åbner i dag og slutter søndag. CPH Food District foregår i Øksnehallen og på Kvægtorvet, hvor der ifølge arrangørerne bliver "madnørderi, kokkekonkurrencer, grejmarked, spændende fødevarer, cocktails og meget, meget mere".

På Kvægtorvet er der blandt andet en åben scene, hvor gæsterne kan opleve eksempelvis en ælteworkshop med Marie-Louise fra Skærtoft Mølle og høre en repræsentant for Møllerup Gods fortælle om hamp.

Der bliver også en konkurrencescene med kokkekampe hver af de tre dage. I dag kåres den bedste burger, lørdag dyster sjællandske restauranter i "Local Cooking", og også i morgen viser unge talenter deres kunnen i "Alt kan (skal!) spises". Søndag kæmper nogle af Danmarks førende kokke om sejren i "Årets Ret 2016".
Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094