23948sdkhjf

Vokseværk: Hjalmar Nielsen styrker ledelsen

Slagterigruppen udnævner både økonomidirektør og underdirektør
Hjalmar Nielsen Gruppen med hovedkvarter i Aalestrup i Nordjylland har oplevet så meget vækst på det seneste, at slagterikoncernens ledelse i høj grad også har fået vokseværk.

Sidste år kom Jan Kock ind i ledelsen som salgsdirektør, og i begyndelsen af i år kom nye bygninger og nye medarbejdere under Hjalmar Nielsen-hatten, da koncernen opkøbte en af kollegaerne på kvægslagtningsområdet, Nordic Beef Hadsund.

Nu er koncernledelsen så blevet yderligere styrket med ansættelsen af Louise Bondgaard Godsk som økonomidirektør, og pr. 1. september er Christoffer Andersen udnævnt til underdirektør.

- Efter opkøbet af Nordic Beef, og som et led i den fortsatte vækststrategi, hvor vi nu har andel på næsten 25 procent af de danske slagtedyr, er det kun naturligt, at vi igen har styrket koncernledelsen, siger administrerende direktør og indehaver Lars Andersen.

Kommer med ekspertisen

Louise Bondgaard Godsk er 34 år og har gennem en årrække været hovedansvarlig revisor for selskaberne i Hjalmar Nielsen Gruppen, så hun kender allerede forretningen temmelig godt.

- Alle forretningsenhederne vækster, så det er virkelig et scoop at få Louise Bondgaard Godsk tilknyttet koncernen, så vi også kan styre væksten på en økonomisk forsvarlig måde de kommende år, fastslår Lars Andersen.

Han glæder sig også over at have udnævnt sin søn, Christoffer Andersen, til underdirektør med virkning fra det kommende månedsskifte. Christoffer Andersen kender også koncernen ud og ind - han har i forvejen det overordnede ansvar for kvalitet og egenkontrol i hele koncernen og er samtidig driftsansvarlig for kreaturslagterierne i Aalestrup og Kjellerup.

Ud over de to slagterier driver koncernen også Nordic Beef Hadsund og opskæringsvirksomheden Himmerlandskød i Farsø.


Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.095