23948sdkhjf

Dåsekød fra Vejle hitter i Asien

Tulips Pork Luncheon Meat må nogle steder låses inde
Mens danske forbrugere generelt ikke er vilde med hakket svinekød på dåse, er sagen en helt anden ude i verden.

Derfor er dåsekød er en stor succes hos Tulip, skriver JydskeVestkysten.

- Vi udleverer ikke konkrete salgstal, men jeg kan sige så meget, at vi producerer 130-140 millioner dåser kødkonserves hos Tulip på fabrikken i Vejle, fortæller Michael Ravn, kommunikationsansvarlig i Tulip, til avisen.

Han konstaterer, at der en eller anden form for mental barriere over for dåsekød herhjemme, selv om vi ingen problemer har med dåsetun, dåsekaviar, dåsetorskerogn eller makrel i tomat på dåse.

Ikke mindst Tulip Pork Luncheon Meat er et hit ude i verden, og især på det asiatiske marked. I Vietnam er dåserne så populære, at de ofte bliver opbevaret bag lås og slå - og i nogle butikker endda med alarmer på dåserne, nævner Michael Ravn.

Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.093