23948sdkhjf

Flensted Food Group køber Lammefjords Grønt

Dermed er det helt slut med DLG Food
Flensted Food Group har købt Lammefjords Grønt af DLG-koncernen.

Det oplyser Flensted-direktørerne Jørgen Østergaard og Lene Rasmussen i en pressemeddelelse.

Flensted Food Group, der er blandt landets førende producenter af ikke mindst kartoffelbaserede fødevarer, får dermed en kraftig udvidelse af sit sortiment hvad angår produkter med snitgrønt.

- Vi er glade og stolte over, at det er lykkedes at få Lammefjords Grønt ind i Flensted-familien. Og det glæder os, at det lykkes at fastholde danske arbejdspladser.

- Bredden af Flensted Food Groups produktsortiment bliver komplet med tilkøbet, siger Jørgen Østergaard om købet.

Styrket platform

Hans meddirektør, Lene Rasmussen, nævner, at opkøbet giver en styrket platform på detailomådet samt mulighed for mere innovation i foodservice.

- Produkterne passer perfekt ind i vores produktkoncepter Vel’skåret og Kartoffel’kultur, som vi introducerede tidligere på året, og vi giver vores kunder, både de professionelle og forbrugerne, et endnu større arsenal af menuklare lækkerier med inspiration inden for frisk grønt og frugt, siger hun,

Med handlen har DLG-koncernen solgt det sidste af selskaberne i DLG Food, som derfor ophører med at eksistere. I løbet af det seneste års tid har DLG solgt både Samsø Syltefabrik, European Freeze Dry, Gasa Nord Grønt og sin ejerandel i Danespo.
Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078