23948sdkhjf

Nøddebazarens sag nu hos politiet

Indehaver Mads Lønnberg kæmper videre
- Ja, så nåede sagen desværre til politiet, da Fødevarestyrelsen og jeg ikke kunne enes om deres bødeforlæg.

Det konstaterer indehaveren af onlinevirksomheden Nøddebazaren.dk, Mads Lønnberg, som har besluttet at kæmpe videre i den sag, som han blev involveret i for tre måneder siden:

Fødevarestyrelsen mente pludselig, at en håndfuld produktbeskrivelser på firmaets hjemmeside var såkaldt ulovlige anprisninger. Før da havde styrelsen ifølge Mads Lønnberg altid givet Nøddebazaren.dk en glad smiley uden anmærkninger for mærkning og information.

Et bødeforlæg på knap 10.000 kroner fra Fødevarestyrelsen blev resultatet, og det bliver altså nu en sag for politiet, fordi Mads Lønnberg i samråd med et par frivillige advokater har besluttet ikke at acceptere bøden.

I god tro

- Jeg sendte dem et grundigt forsvarsskriv tilbage, men de har altså nu valgt at sende sagen videre til politiet.

- Jeg ville gerne godtage bøden for at undgå bøvl, men da jeg har handlet i god tro, er uenig i anprisningerne og kan se lignende samt værre anprisninger på busskiltereklamer, bannere og i supermarkedet, føler jeg mig nødsaget til at kæmpe min og andre fødevareiværksætteres sag, skriver Mads Lønnberg på Nøddebazarens Facebook-side.

Til Food Supply fortæller han, at han 100 procent vil gå hele vejen, også hvis det ender med en retssag.

- Jeg har jo allerede fået donationer til at betale bøden, men i fællesskab med alle donerer og følgere på Facebook blev jeg enig om at kæmpe videre. Jo mere uretfærdighed, jeg oplever, desto mere motivation får jeg til at kæmpe, konstaterer han.

På Facebook har Mads Lønnberg også oprettet gruppen Fair Fødevareregler for at samle så mange historier som muligt fra andre, der også føler sig urimeligt behandlet.
Kommenter artiklen (1)
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.064