Gasoline Grill bliver løbet over ende efter fornem hæder

Danish Crown vil også ha' del i æren for superburger

Som omtalt af Food Supply mandag bliver en af verdens bedste burgere serveret af Gasoline Grill i København - i hvert fald er den netop af den amerikanske mediekoncern Bloomberg blevet udpeget til at være blandt klodens 27 bedste.

Og det er noget, som har fået både burgerelskere og Danish Crown på stikkerne.

- Siden offentliggørelsen er vi blevet løbet over ende af kunder og medier og har et salgsniveau svarende til det, vi havde i sommerhøjsæsonen.

- Alene i går – en grå mandag i januar – havde vi udsolgt klokken 14. Generelt sælger vi lige så mange burgere på to en halv time, som vi plejer at gøre på otte timer. Det er selvfølgelig dejligt, men stiller også krav til os om fortsat at kunne levere på høj kvalitet på kortere tid, fortæller indehaver Klaus Wittrup, der åbnede Gasoline Grill i en tidligere tankstation sidste år.

- Verdensklasse
Hans succes er guf for Danish Crown, som i en pressemeddelelse bruger kåringen til at fastslå, at Bloomberg-listen har sat en tyk streg under, at "dansk oksekød fra Danish Crown Beef vitterlig er i verdensklasse".

Kødet i Gasoline Grills burgerbøffer kommer nemlig fra nøje udvalgte udskæringer fra økologisk kødkvæg leveret af Danish Crowns datterselskab Friland, skriver koncernen.

Allerede inden Gasoline Grill serverede den første burger, tog ejerne Danish Crown Beef med på råd om, hvilke udskæringer af oksekød der giver den optimale smag i en burger.

- Jeg havde et møde med dem i København og anbefalede dem at bruge hakket oksekød, der udelukkende består af en særlig udskæring med en meget fin fedtmarmorering og derfor masser af smag. I fællesskab fandt vi så ud af, at de gerne ville have det fra økologisk kødkvæg, så det har vi leveret til dem siden åbningen, fortæller Lars Skovbo Østergård fra Danish Crown Beefs foodserviceafdeling.

Overrumplet
Hos Gasoline Grill er Klaus Wittrup temmelig overrumplet over succesen.

- Da vi åbnede for et halvt år siden, regnede jeg med, at vi skulle lave et godt produkt, der ville gøre os berømte i Danmark. Men at få international berømmelse så hurtigt havde jeg ikke forventet, konstaterer Klaus Wittrup, der kun serverer fire forskellige slags burgere.

- Det hænger sammen med, at en god burger en simpel burger, som er saftig, har masser af smag og kan spises med en hånd uden at falde fra hinanden, fastslår burgermanden, der forstår at stege, mens panden er varm:

Inden for en overskuelig fremtid håber han således på at åbne endnu en burgerbar baseret på samme koncept som Gasoline Grill.
Mere om: Burger


Hold dig opdateret med Food Supply DK

Skriv kommentar
Forsiden lige nu

Aqua D'Or dropper skolevand

Glæde i Them: Mejeriet kan udvide

Trump får en burger på Bornholm

Morgenmad pynter på svigtende salg hos McDonald's

Iværksætterpris til mad-ildsjæl i Skagen

Bookmaker: Dansk outsider i verdensmesterskabet for kokke

Ugens grin: En hest efter biler

De bedste nye øl skal kåres

Nu får fødevarer deres egen crowdfunding-platform

Aqua D'or i strid modvind med »skolevand«

1

Friske grøntsager er nu en mangelvare

Nyt slagteri skruer op for blusset

Ugens rokader i bestyrelser og direktioner

Café-kæde sælger billig Arla-suppe til 10-dobbelt pris

Kaffemand sælger halvdelen af sit livsværk

Muslinger skal give plads til flere havbrug

Fuldkornsfokus sætter rekord

Voksne danskere spiser mere usundt

Millionprojekt vil finde sukker-alternativ

Carlsberg og Rynkeby på vej mod helt nye produkter

Ny fødevarefagmesse melder alt udsolgt

Slikbaron får fem års fængsel for svindel

Espersen kan være på vej til England

Xocolatl flytter til gammel Fakta-butik

Johan Bülow rykker for alvor ind i Finland

Presset Novozymes nedlægger 198 jobs

Arla vil udforske det bæredygtige mejeri

Carlsberg finder ny dansk landechef i egne rækker

Flere kyllinger fra Himmerland i køledisken

Easyfood takker nej til pengepose

Hørkram vil have sunde chauffører

Ny Løgismose-chef vil ud over stepperne

Banker holder igen over for iværksættere

Første spadestik er taget til mere mad-innovation

Silkeborg-slagter vokser voldsomt efter Lidl-aftale

Street food på vej til Helsingør

Lokale fødevarer i fokus i Gram

Se alle Medlemmernes egne nyheder

Inventorbruger? Husk brugernetværksmødet for Inventorbrugere hos Symetri den 23. februar!

Danske Vandværker - messe

Køretøjsterminaler forenkler adoptering af telematik og ophøjer transport-effektivitet

Edge-Team søger nye medarbejdere

Maskinsikkerhed ApS starter kursussæson 2017 fra uge 5. Ledige pladser.

Cuby – det nyeste medlem af shuttle-familien

Byg selv din Stabilus gasfjeder

Susanne Støier har 25 års jubilæum hos DMRI Teknologisk Institut

170.000 attraktive kvadratmeter til salg

Eksklusiv simulation workshop i Århus for ingeniører og industrielle designere d. 28/02

Fint besøg fra Transportmagasinet på Sjælland

Dagsprisen på Gaspoint Nordic

Vil du også prøve nitrigrip?

Rabat på online ordrer

Metalkomponenter finder du på messe i Stavanger

Ligger din fremtidige eksport i Bayern?

Fart på når der skal pakkes frugt og grønt

Luftovervågning på arbejdspladsen

Salicath har 7 brugte tanke til salg

FLEXMATIC - Innovativ leverandør til procesindustrien

Safexpert kursus

Regler for eftersyn af tekniske hjælpemidler, herunder elektrisk håndværktø...

Vi gør PR drømme til virkelighed :)

Ny båndtype ideel til udfordringer med høj fugtighed og varme.

Dansk Procesventilation har færdiggjort udsugning og filtrering af svejserø...

Send til en kollega

0.309