23948sdkhjf

Inspiration: Sådan tjener man penge som mad-iværksætter

CPH Food Space byder på foredrag med erfarne fødevarefolk

CPH Food Space, der hjælper iværksættere med at etablere sig i fødevareindustrien, har linet tre erfarne aktører op til en inspirationsdag 1. marts.

I CPH Food Spaces lokaler i Kødbyen i København kan kommende og igangværende iværksættere inden for fødevarer, restaurant og street food få inspiration og viden i lange baner:

Lasse Skjønning, iværksætter og ejer af madkonceptet Grød, fortæller om rejsen fra den gode idé til den gode forretning.

Frederik Sønksen, direktør i Rebel Food, fortæller om iværksættermulighederne i det boomende street food-marked.

Og Jacob Grønlykke, medejer og bestyrelsesmedlem i Løgismose Meyers, deler ud af sine erfaringer med etablering og vækst i fødevarebranchen.

Målrettede worskhops
I løbet af marts holder CPH Food Space desuden målrettede workshops, hvor iværksættere kan blive klogere på udvikling og drift af enten en fødevareproduktion, en restaurant/café eller et street food-koncept.

Også her kommer indlæg fra erfarne iværksættere, blandt andre Gasoline Grill, Læsk, Letz Sushi og BeviBevi.

Det er gratis at deltage både 1. marts og på de efterfølgende workshops, men antallet af pladser er begrænset.

- Det optimale er, at man er med 1. marts, men man kan godt "springe den over" og gå direkte til de efterfølgende, mere fagspecifikke workshops. Ligesom man også godt kan være med 1. marts, uden nødvendigvis at have meldt sig til de efterfølgende, fortæller Martin Bregnballe fra CPH Food Space.

- Men vi har forsøgt at tilrettelægge det sådan, at det opleves som et sammenhængende inspirations- og læringsforløb, hvis man er med hele vejen, tilføjer han.

Der er plads til 70 deltagere 1. marts, og 24 på hver af de efterfølgende workshops.

Mere info og tilmelding her: CPH Food Space

Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094