23948sdkhjf

Nyt koncept skal løfte nordjyske måltidskasser

Skagenfood og Halkær Ådal går sammen om Heat & Cook

Skagenfood og Halkær Ådal, som begge sender måltidskasser til det ganske land, har indledt et samarbejde under navnet Heat & Cook.

De to nordjyske firmaer har hidtil lavet meget forskellige måltidskasser: Halkær Ådal koncentrerer sig om økologisk, færdiglavet mad, mens Skagenfood leverer ingredienser til måltider, som kunden selv laver.

Nu skal de to typer måltidskasser forenes. Konceptet er et nemt, færdiglavet måltid plus to-tre lidt mere krævende.

- Vi arbejder tæt sammen og glæder os til at gøre hverdagen endnu nemmere for travle familier med vores nye Heat & Cook-kasse, hvor et af
måltider er et færdiglavet økologisk måltid, der blot skal varmes op og kan serveres inden for 15 minutter, konstaterer Betina Kühn fra Skagenfood i en pressemeddelelse.

Flere ansatte efter tv-optræden
Samarbejdet omfatter blandt andet Halkær Ådals traditionelle retter så som boller i karry og oksefarsbrød, mens Skagenfood med kokken Jacob Dahl Andersen i spidsen bidrager med mere eksotiske retter som tikka masala og murgh makani.

De øvrige retter i kassen kan være fisk, fugl og kød, men det er retter, som aftageren selv skal lave fra bunden.

Halkær Ådal fik i november stor tv-eksponering iværksætterprogrammet Løvens Hule, da den kendte erhvervskvinde Ilse Jacobsen gik ind som investor. Siden da har der været tryk på Halkær Ådals egne måltidskasser med færdige fryseretter, blandt andet med tilføjelsen af en glutenfri kasse og en dessertkasse.

Det har også betydet flere ansatte, således at Halkær Ådal udover de to initiativtagere
Edith Agerbo og Kate Bryrup nu har fem ansatte i køkkenet.

Kommenter artiklen (1)
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.109