23948sdkhjf

Fur Bryghus udvider

Mere plads til øl, mad og fest

Fur Bryghus på Fur er gået i gang med en tilbygning på næsten 900 kvadratmeter - en tilbygning, som kun indirekte kommer ølbrygningen til gode.

Bryghuset har således mange andre ting end ølfremstilling på programmet, deriblandt en restaurant, som nu får en større udvidelse. 

Bryghusets indehaver, Mildred Fog, vil med byggeriet sikre, at stedet står stærkt rustet til at modtage den strøm af turister, som hvert år gæster øen.

Det er især køkkenet, som mangler plads, men der kommer også en festsal med gode scenefaciliteter. Bryghuset har i de senere år oplevet en større og større tilslutning til sine musikarrangementer, der indtil nu er foregået i et telt på pladsen foran bryggeriet.

Men med det nye byggeri bliver teltet altså erstattet af en decideret festsal med nem adgang til friske ølforsyninger. Alt i alt bliver cirka 8-10 procent af Fur Bryghus' øl drukket i restauranten og til musikarrangementerne, og det tal vil nok stige lidt med den forbedrede restaurant vurderer foretningsfører Per Kristensen.

Byggeriet forventes at være klar til sommersæsonen, hvis alt går efter planen, oplyser Mildred Fog, som "holder det på matriklen", hvad den nye tilbygning koster.

Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094