23948sdkhjf

Easyfood lavede et rekordoverskud

Og vil fordoble omsætningen frem mod 2020.

Bakeoff-producenten Easyfood i Kolding har endnu ikke offentliggjort sit 2016-regnskab i en offentligt tilgængelig årsrapport.

Over for regionalavisen JydskeVestkysten har virksomheden dog allerede præsenteret nogle hovedtal, og der er tale om et rekordoverskud, skriver avisen.

i 2016 voksede eksporten med 27 procent. Og årets resultat før skat blev 20 mio. kroner. Tallet var 14 millioner i 2015.

- De to seneste år har vi nået vores mål, og vi er kommet rigtig godt ind i det nye regnskabsår, så det ser meget fornuftigt ud. Vi følger vores plan, selv om den er meget ambitiøs, siger Flemming Paasch, der er administrerende direktør og medejer, til JydskeVestkysten.

Den samlede omsætning i 2016 nåede 260 mio. kroner. Målet er at nå en omsætning på 500 millioner i år 2020 og et driftsresultat på 50 mio. kr. Det skal blandt andet indfris ved at opdage trends og muligheder for at sælge til store kæder og kaffebarer i Europa.

Easyfood har siden år 2000 lavet færdige brødprodukter til det danske og europæiske marked. Virksomheden fokuserer især på færdige løsninger. Den tidligere Daloon-arving og ejer Hemming Van, ejer 73 procent af Easyfood, mens direktør Flemming Paasch ejer resten.

Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078