23948sdkhjf

Øget byggelyst hos fødevarevirksomheder

Ajcon fordobler bundlinjen

Flere fødevarevirksomheder foretrækker specialister, når de skal bygge. Det mærker man hos Ajcon Entreprenør- og Ingeniørfirma A/S, som kom ud af 2016 med et resultat før skat på 13 millioner kroner. Det er en fordobling i forhold til året før, skriver Ajcon i en pressemeddelelse.

Virksomheden som bygger til fødevarebranchen og er specialiseret i køl og frys, oplever stigende interesse for nybyggeri hos fødevarevirksomheder.

- Flere fødevarevirksomheder bygger til og bygger om. Og vi oplever, at mange af vores kunder vender tilbage til os, fordi byggeri inden for fødevareproduktion og catering kræver nogle helt særlige kompetencer, som virksomhederne vil have sikkerhed for, at entreprenøren kan løse, siger salgsdirektør Rasmus Jørgensen.

Han vurderer, at virksomhedens videntunge ingeniørrolle som supplement til entreprenørrollen er afgørende for Ajcons position i markedet.

2016 var for Ajcons vedkommende præget af flere store projekter, som blev afsluttet eller påbegyndt. Det gælder for eksempel virksomheder som Dagrofa og Claus Sørensen samt Humlum Brød og FoodService Danmark, hvoraf de to sidstnævnte projekter stadig er i gang.

Med den nuværende ordrebeholdning og de igangværende projekter forventer Ajcon, at den positive udvikling vil fortsætte resten af året, hedder det i pressemeddelelsen.

Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094