DK-Foods ikke til at stoppe: Gør klar til ny udvidelse

Pepperoni-konger har 50.000 kvadratmeter at bygge på

For to år siden udvidede de med 4.000 kvadratmeter byggeri, som gav en voldsom udvidelse af kapaciteten. Og nu er de ved at gøre klar til at bygge igen hos pepperonieksperterne DK-Food i Midtjylland.

- Det bliver helt sikkert nødvendigt, og der er konkrete planer, fortæller stifter, medejer og direktør Per Larsen til Food Supply.

Han ønsker ikke at gå i detaljer om tidspunkt og størrelse.

Læs også: Millionærer på pepperoni: Vi har også været heldige

- Skal vi ikke bare sige, at det bliver inden for en overskuelig fremtid, og at der bliver tale om en betydelig udvidelse. Hvis vi kommer med et tidspunkt nu, bliver jeg bare kimet ned af folk, der vil arbejde her, bemærker han.

DK-Foods har allerede sikret sig fortrinlige udvidelsesmuligheder ved at købe nabogården og et tilhørende areal på cirka 50.000 kvadratmeter, oplyser Per Larsen.

Læs også: Børn som pepperonibosser? Glem det!

Vækst i Europa først
Den kommende udvidelse bliver nødvendig af hensyn til DK-Foods' vækst i EU, hvor virksomheden er godt i gang med at erobre nye markedsandele.

Siden Per Larsen og makkeren Steffen Ramsgaard stiftede virksomheden i 2003, har de stort set udelukkende gjort sig i frosne pepperoni-, chorizo- og spegepølseprodukter til pizzaindustrien. Men efter at kapitalfonden Maj Invest i 2015 købte 70 procent af den jyske pølsesucces, bliver der nu også satset på fastfoodkæder og foodservice.

Eksportandelen hos DK-Foods ligger på cirka 95 procent. For nylig er både Australien og USA kommet med på listen over modtagere, og uden for Europa tror Per Larsen også på rigtig gode muligheder i Japan, Kina og Sydkorea.

- USA er lidt svært, fordi markedet derovre er præget af en billigere kvalitet end vores, nævner Per Larsen, som dog har stor tro på en god USA-niche.

- Vi kommer ikke til at bygge tre nye haller for at følge med derovre. Men alt i alt vil vores vækst uden for Europa sagtens kunne gøre det nødvendigt, at vi skal udvide endnu mere end det, der allerede er planlagt, lader pepperonichefen forstå.

Mere om: Pepperoni


Hold dig opdateret med Food Supply DK

Skriv kommentar
Forsiden lige nu

Øl-brygger i samarbejde med kendiskok efter konkurs

Rekord-dårlig æblehøst under opsejling

118 står til fyring på danskejet pålægsfabrik

Danish Crown trimmer kriseramt britisk datterselskab. Det koster en femtedel af medarbejderen jobbet på engelsk fabrik.

Leverandør af mad til pensionister konkurs

Slagteriudstyr får nyt liv efter konkurs

Kosttilskud er en milliardindustri

Brand på Norlax

Mejeribranchen har knækket kurven

Måltidskasser skal sende færre ældre på hospitalet

66 illegale hestekød-handlere anholdt

Produktion af økologisk honning er tredoblet efter lempet lov

Irma åbner afdelinger for veganere og vegetarer

Lactosan har kæmpeoverskud på ost

Enorm interesse for nye job hos Danish Crown

Langsand Laks har fundet årsagen til mystisk massedød

Fynsk mikrobryggeri er i dyb krise

Konkursramte Dan-Palletiser overlever

Nordjyder klar med gin uden alkohol

Orkla dykkede voldsomt på bundlinjen

Fabrikslukning og overtagelse af O. Kavli spiller ind

- Nu begynder vin-nørderne at besøge mig

Nordjysk vinavler nægter at sælge til store supermarkedskæder

Wozniacki bliver frontfigur for dansk energidrik

Tottenhams Christian Eriksen får selskab af tennisstjernen

Mystisk massedød hos Langsand Laks

Slagteri udvider for 30 millioner kroner

Nyt tarmrenseri skal øge slagtegrisenes værdi

Graasten kalder meget mere remoulade tilbage

Japan-aftale kan give masser af nye fødevarejobs

Mols-mand klar med 4.000 flasker enebær-gin

Chr. Hansen overgår egne forventninger

Største lønstigninger siden finanskrisen

Naturlig farve: Slut med den kedelige blå

Harboe solgte mere og tjente mindre

Tyggegummifabrik har nået målet

Campylobacter er den største skurk

Rejsegilde hos Gram Equipment

Nu 2.000 spisesteder med økologisk spisemærke

Topkok rykker ind på nyt luksushotel

Næsten hver anden dansker er immun overfor sundhedsråd

Se alle Medlemmernes egne nyheder

Dagsprisen på Gaspoint Nordic

Håndterer du ofte køreplader som vognmand Finn Levå på billedet her?

HOT-Seal - folie til forsegling af bægre og spande - forhandles af Salicath ApS

Dagsprisen på Gaspoint Nordic

Hvad er fordelene ved flexleasing?

Anton er udlært elektriker hos EL:CON i Roskilde

Dansk Halbyggeri og Team Rynkeby indtager Paris

Dansk Procesventilation har færdiggjort udsugning af coating pulver-støv hos Boehringer Ingelheim

Dagsprisen på Gaspoint Nordic

Gunnebo ovalringe med den perfekte pasform til DIN 15401 og 15402-krankroge

En effektiv kreditpolitik kan sætte din virksomhed i førersædet

Miljølager til tromler og IBCer

Mange hundrede strømmer til ny, intelligent platform

Dagsprisen på Gaspoint Nordic

Endnu en Erikkila vægsvingkran fra Fyns Kran Udstyr er leveret til en kunde

Ny halmkedel giver stor brændselsbesparelse!

Dagsprisen på Gaspoint Nordic

Der findes danske systuer endnu

Handler du med lande med et højt risikoniveau?

Opbevaring af farlige medier i arbejdslokaler

Dagsprisen på Gaspoint Nordic

Brænder du for elektronik og styring

10 gode råd til succesfuld samhandel med Kina

Ferie!!! Bare rolig - vi er her hele sommeren.

Salicath forhandler innovativ osteform HI-PERF fra SERVI DORYL

Send til en kollega

0.175