DK-Foods ikke til at stoppe: Gør klar til ny udvidelse

Pepperoni-konger har 50.000 kvadratmeter at bygge på

For to år siden udvidede de med 4.000 kvadratmeter byggeri, som gav en voldsom udvidelse af kapaciteten. Og nu er de ved at gøre klar til at bygge igen hos pepperonieksperterne DK-Food i Midtjylland.

- Det bliver helt sikkert nødvendigt, og der er konkrete planer, fortæller stifter, medejer og direktør Per Larsen til Food Supply.

Han ønsker ikke at gå i detaljer om tidspunkt og størrelse.

Læs også: Millionærer på pepperoni: Vi har også været heldige

- Skal vi ikke bare sige, at det bliver inden for en overskuelig fremtid, og at der bliver tale om en betydelig udvidelse. Hvis vi kommer med et tidspunkt nu, bliver jeg bare kimet ned af folk, der vil arbejde her, bemærker han.

DK-Foods har allerede sikret sig fortrinlige udvidelsesmuligheder ved at købe nabogården og et tilhørende areal på cirka 50.000 kvadratmeter, oplyser Per Larsen.

Læs også: Børn som pepperonibosser? Glem det!

Vækst i Europa først
Den kommende udvidelse bliver nødvendig af hensyn til DK-Foods' vækst i EU, hvor virksomheden er godt i gang med at erobre nye markedsandele.

Siden Per Larsen og makkeren Steffen Ramsgaard stiftede virksomheden i 2003, har de stort set udelukkende gjort sig i frosne pepperoni-, chorizo- og spegepølseprodukter til pizzaindustrien. Men efter at kapitalfonden Maj Invest i 2015 købte 70 procent af den jyske pølsesucces, bliver der nu også satset på fastfoodkæder og foodservice.

Eksportandelen hos DK-Foods ligger på cirka 95 procent. For nylig er både Australien og USA kommet med på listen over modtagere, og uden for Europa tror Per Larsen også på rigtig gode muligheder i Japan, Kina og Sydkorea.

- USA er lidt svært, fordi markedet derovre er præget af en billigere kvalitet end vores, nævner Per Larsen, som dog har stor tro på en god USA-niche.

- Vi kommer ikke til at bygge tre nye haller for at følge med derovre. Men alt i alt vil vores vækst uden for Europa sagtens kunne gøre det nødvendigt, at vi skal udvide endnu mere end det, der allerede er planlagt, lader pepperonichefen forstå.

Mere om: Pepperoni


Hold dig opdateret med Food Supply DK

Skriv kommentar
Forsiden lige nu

Euro Poultry i topform

35.000 mælkekasser er retur hos Arla

Ikke mindst børnehaver har afleveret i stor stil

Bryggerhøjskole skifter ud i toppen

Nakskov Mill tjener på specialprodukter

Siden Dan Jensen kom til som administrerende direktør i Nakskov Mill Foods, har morgenmadsproducenten vendt minus til plus

Ugens rokader i bestyrelser og direktioner

Storkøkkenleverandør er gået konkurs

Premiere: Danish Salmon sælger nu landbaseret laks

Laksene fra Hirtshals er for første gang i danske kølediske

Frem satser på mere løntapning

Hurtigere omstillinger bliver alfa og omega i fremtiden for Frem A/S, der gerne vil lave mere løntapning af de nye sodavandsprodukter, der dukker op

Nakskov Mill Foods' niche igen en millionsucces

Private label-ekspert holder konstant øje med den næste trend

Fortsat optimisme hos Marel

En lille nedgang i omsætningen i 2016 bekymrer ikke Marel i Århus.

Rynkeby vil udvide igen

Streetfoodmarked forsinkes

Københavnsk marked blandt Europas bedste

The Independent har kåret de 10 bedste street food-markeder i Europa.

Fusion skal bane vej for nyt bryggeri

Sodavandsfabrikken Frem i Ribe er blevet købt af Haderslev-bryggeriet Fuglsang. Tilsammen skal de to have muskler til at bygge nyt bryggeri

Børn som pepperonibosser? Glem det!

Larsens og Ramsgaards børn må ikke overtage DK-Foods

Co-Ros safter gav en kvart milliard i overskud

Ekstrem situation: Slagtegrise køres til Tyskland

Ølpioner får Den Danske Ølpris 2017

Christian Skovdal Andersen hædret for "imponerende arbejde"

Slagteriarbejdere har genoptaget arbejdet

Ugens grin: Mirakelkur

1

Millionærer på pepperoni: Vi har også været heldige

Stifterne af DK-Foods har fulgt deres mavefornemmelser

DK-Foods ikke til at stoppe: Gør klar til ny udvidelse

Pepperoni-konger har 50.000 kvadratmeter at bygge på

Laksefirma klar til kæmpevækst

Orkla køber sig ind i SR Food

Danish Crown igen ramt af strejke

Magasin bobler af fødevareindustri

Risiko for søm i kapers på glas

Ugens rokader i bestyrelser og direktioner

Kohbergs resultat styrtdykkede i 2016

Haribo halverede sit danske overskud

Ægtepar melder udsolgt på fødevarefestivaler

Blåt gummistøv driller boller fra Kohberg

Drinkster er gået konkurs

1

Mejeri tjener godt på hvide oste

Global burgerkæde sætter danske salater på menuen

Easis vokser for sjette år i træk

Se alle Medlemmernes egne nyheder

Et gevind er ikke bare et gevind

DABA går sammen med Kryta A/S

Dynamisk kvalitetsledelse i en autonom kultur

Optimering af produktionsudstyr til Toms’ søde sager

Næsten service-fri nitrogengenerator til alle opgaver

Dansk Procesventilation har færdiggjort projekt med olietågeudsugning fra CNC-maskine

Endnu en Erikkila Spartan travers fra Fyns Kran Udstyr – leveret til kunde

Indvielse af anlæg designet af Process Engineering

Dagsprisen på Gaspoint Nordic

Special Produktion hos Granzow

Sådan finder du de rigtige medarbejdere

Prevas byder velkommen til 15 nye medarbejdere

Energioptimering af virksomheden – med mulighed for tilskud

Fedt i udsugningsfiltre øger energiforbruget

Har du den rigtige kabinetkøler?

Fyldemaskiner fra Trepak International AB

Håndholdt XRF - Olympus Delta

Spar tid ved at plukke mere effektivt - vælg den rette plukkemetode

Det er værd at netværke i et medlemsskab, der skaber løsninger.

En flot 2. plads til Dacapo Stainless ved årets store e-handelsprisuddeling

Trækfri luftfordeling med FBS loftpaneler

Dansk Procesventilation har færdiggjort central rengøringsløsning/støvsuger...

Dagsprisen på Gaspoint Nordic

Fødevarebranchen skal have endnu mere fokus på udnyttelse af ny teknologi o...

AutoCAD, Revit, Inventor: Spar 30%

Send til en kollega

0.178