23948sdkhjf

Konservesfabrik afsløret i dårlig hygiejne

Kontrollanter rynkede bryn på grund af plastkasser og temperaturer
Konservesfabrikken Bornholms i Nexø skal ændre sine produktionsprocedurer, efter at virksomheden er blevet afsløret i for høje temperaturer og dårlig hygiejne. Det skriver netavisen bornholm.nu.

Under et besøg af Fødevarestyrelsens kontrollanter blev det ifølge kontrolrapporten afsløret, at virksomheden ikke overholder procedurerne for styring af temperatur i torskerogn under optøning.

Optøningsprocessen skal holdes på en temperatur på højst to grader. Men Fødevarekontrollen målte i udpakningsrum for optøet rogn temperaturer på 12-13 grader, skriver netavisen.

Kontrollanterne måtte også indskærpe, at materialer, der kommer i kontakt med fødevarer, skal holdes ordentligt rene. Ifølge kontrolrapporten blev der således konstateret produktrester på et større antal rengjorte plastkasser, som er beregnet til opbevaring af rogn under optøning

Virksomheden meddelte på stedet, at den vil ændre sine procedurer for optøning og rengøring.
Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.062