23948sdkhjf

Larsen præsenterer nyheder på Foodexpo

Larsen Danish Seafood præsenterer blandt andet et nyt og prisnomineret produkt til food service-markedet, når Foodexpo afholdes fra søndag.
Det er med tre nyheder under armen, at Larsen Danish Seafood drager til Foodexpo i Herning søndag.

De tre nye retter – Sandwich Fillers, Larsen frokost fisk og Larsen Buffet fisk – er udviklet specielt til storkøkkener, catering og restaurationer, hvor Larsen oplever en stigende efterspørgsel.

- Der bliver nu mulighed for at servere friske, sunde, velsmagende, Nøglehulsmærkede fiskeretter for sine gæster hver dag. Og dette med produkter der er lette at håndtere for køkken- og kantine personale og ikke mindst - helt uden spild, siger direktør Jens Madsen.

Han kan endvidere glæde sig over, at Larsen's Seafood Sandwich Fillers er nomineret til den europæiske seafood innovationspris - Prix d'Elite - i Bruxelles.

Prisvindende emballage
Det er dog ikke kun den friske fisk, der optager Larsen Danish Seafood. Emballagen har næsten en lige så høj status, og her fokuseres blandt andet på brugervenlighed og passende portionsstørrelser.

Af samme grund glæder det direktør Jens Madsen at kunne oplyse, at Larsen tidligere har vundet både Dupont's Packaging Award og Prix d'Elite for virksomhedens Frokost Fosk- detailpakker.

Larsen blev grundlagt i Frederikshavn i begyndelsen af 1900-tallet af fisker I. A. Larsen. I dag har Larsen Danish Seafood mere end 250 ansatte på de 3 fabrikker i Danmark, Tyskland og Island.

Larsen eksporterer til det meste af Europa og til mere end 40 lande i hele verden. Virksomheden forarbejder hvert år 20.000 tons kontrollerede og bæredygtige fisk.
Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094