23948sdkhjf

Rose Poultry satser fortsat på kvalitet og høje standarder

Den nordvestjyske fjerkrægigant implementerer nye strategier
Rose Poultry er Danmmarks største producent af kyllingeprodukter, og er en del af HK Scan koncernen, som har hovedsæde i Finland. Virksomheden har produktion i Vinderup og Skovsgaard, og er i øjeblikket i gang med en større omstillingsproces for at styrke konkurrenceevnen og udnytte synergier i organisationen omkring bl.a. produktudvikling, øget produktionseffektivitet samt en større produktion af ferskvarer.

- Rose Poultry er i gang med en spændende udvikling, ikke mindst på medarbejdersiden, hvor vi har fokus på styrkelse af kompetencer, produktudvikling og kvalitetssikring. Vi beskæftiger mange forskellige typer medarbejdere fra 28 forskellige nationaliteter, og der bliver gjort en stor indsats for at sikre, at alle trives og ser sig selv som en del af hele kæden fra jord til bord, så f.eks. kvalitetsstandarder ikke kun ses som underlige regler og påbud, men at alle tager ansvar og identificerer sig med, hvorfor det er vigtigt at holde den absolut højeste standard, siger personalechef Bente Jæger fra Rose Poultry.

Virksomheden har trods en del omstruktureringer og reorganiseringer de senere år en meget høj medarbejdertilfredshed og høj anciennitet blandt medarbejderne, og en helt særlig virksomhedskultur.

- Medarbejdere på alle niveauer i organisationen har en stor grad af frihed under ansvar, og vi efterspørger altid idéer og input til forbedringer. Der er en meget direkte, åben og dialogbaseret tone mellem alle i Rose Poultry, som koblet med en stærk entreprenør ånd og kundefokus gør virksomheden til et spændende sted at arbejde, fortæller Bente Jæger fra Rose Poultry.

Medarbejdere i et dynamisk miljø
At være en del af en produktions- og salgsvirksomhed med så hurtig en pulskræver dog også en stor fleksibilitet og loyalitet fra medarbejderne, hvilket Bente Jæger synes, Rose Poultry er særdeles godt rustet til.

- De medarbejdere, der fungerer bedst i en virksomhed som vores, trives netop i et dynamisk miljø med fokus på nytænkning, og hvor det er en kerne kompetence at være beslutningsdygtig for at leve op til aftalerne, fortæller Bente Jæger, og fortsætter:

- I fremtiden bliver der kamp om det bedste talent, men vi forventer bestemt også at kunne rekruttere dygtige medarbejdere, der har lyst til at være en del af en udviklingsorienteret fødevarevirksomhed. Som en del af HK Scan koncernen har vi flere ben at stå på, internationale karrieremuligheder og satser meget på kompetenceudvikling.



Denne artikel er en del af artikelserien ”Årtiets ledelsesudfordring i fødevareindustrien”, hvor der sættes fokus på rekrutteringsindsatsen nu og i fremtiden.

Vi bringer i den forbindelse fem min portrætter af en række af den dansk fødevareindustris mest fremtrædende virksomheder, i denne uge omkring fjerkræproducenten Rose Poultry med afdelinger i Vinderup og Skovsgaard. Rose sælger sine produkter globalt i mere end 20 lande, og beskæftiger mere end 850 medarbejdere i Danmark. Virksomheden har siden 2010 været en del af HK Scan koncernen, som i alt har over 11.000 ansatte.

Læs også
Passion for chokolade åbner døren hos Barry Callebaut
Udfordring i fødevareindustrien: Talenter søges!
BHJ er klar til fremtidens ledelsesudfordringer
Arla tiltrækker internationale kompetencer
Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.125