23948sdkhjf

Sous vide produktion med integreret sikkerhedsberegner

| Medlemsnyhed | Indrykket af BIPA Gastro ApS

Med det nye intelligente sous vide-kar fra BIPA Gastro er det muligt både at producere fødevarersikkert på højest mulig niveau og dokumentere forløbet.

Vi har samarbejde med leasingselskab og finansering kan tilbydes.
Leasing vil være en aftale mellem kunde og leasingselskab, men alt efter aftale og kreditvurdering vil man kunne komme igang fra 3.500,- / mdr. excl. moms.
Det giver plus på bundlinien fra første produktion. 
Jeg ønsker at få et leasingforslag

Se artikel i fødevarermagasinet :
"Med Sous vide har vi elimineret tomgang og spild"

Få oplysninger om forhandler her.

Sous vide karret der er blevet til ”State of the art”
Med det nye intelligente sous vide-kar fra BIPA Gastro er det muligt både at producere fødevarersikkert på højest mulig niveau og dokumentere forløbet. Karret har nemlig indbygget sikkerhedsberegner, som dokumenterer og visuelt viser, hvornår den krævede fødevaresikkerhed er nået. Ved afvigelser griber styring ind og korrigerer for at opnå et sikkert resultat. Når den ønskede behandlingsprofil er afsluttet, køles produktet ned og er herefter klar til kølelagring. Det hele dokumenteres i en batchrapport, som indeholder alle nødvendige informationer for dokumentation til egenkontrol og myndighedsbesøg. Risikoanalysen er udarbejdet, og sikkehedsberegneren er testet og valideret af Teknologisk Institut.

Læs også : intelligent sous vide-udstyr giver mere sikre fødevarer

Sous vide produktion i større skala
Det nye intelligente Sous vide-kar er udviklet med afsæt i den tidligere version fra 2004, hvor den viden, BIPA Gastro har fået igennem den løbende tilpasning af styresystemet, sous vide produktion i stor skala og erfaringer fra de mange anlæg, er indarbejdet. Med denne nye version er BIPA Gastro klar til at kunne håndtere produktioner fra 0 kg op til ca. 80 kg. Karrets volumen passer størrelsesmæssigt ind i de fleste slagter-, delikatesse- og restaurationskøkkener.
Der kan desuden også leveres 150 kg og 250 kg kar til regulære industri produktion efter Sous vide metoden.
Sous vide produktion afvikles med et minium af indtastninger fra brugeren ved hjælp af forudindstillede recepter, og der produceres med et minimum af energiforbrug.

Sous vide giver øget mervædi og mindre madspild.
Det er en stor gevinst for fx slagtere og delikatesseafdelinger, at der kan produceres fødevaresikkert efter sous vide metoden så tæt på forbrugeren som muligt. Det gør, at man kan tilpasse produktionen så den matcher de krav og ønsker, der er i det kundeunderlag, som er i nærområdet. Sous vide passer fint ind i ”conveniece food” bølgen.
Det, at man kan lave batch fra ganske få kilo til større produktioner, bevirker, at man kan bygge et sortiment stille og roligt op, der matcher behovet og ønsker fra forbrugerne.
Sous vide produktion sænker endvidere svindet i slutproduktet markant.
Restaurationskøkkener har endvidere også den mulighed, at karret kan bruges til kulinarisk opvarmning og nedkøling af produkter i forbindelse med arrangementer.

Risikoanalysen er udarbejdet, og sikkehedsberegneren er testet og valideret af Teknologisk Institut.
Se evt. information fra Teknologisk Institut: Pressemeddelse

Med et Sous Vide-kar fra BIPA Gastro får man ikke kun noget isenkram til storkøkkenet, men også en sparingspartner når der skal laves opskrifter og findes muligheder og ideer med slutprodukter og teknik. Vi står til rådighed fra før man tager beslutningen, op til leveringen og ikke mindst efter man er startet med at producere - bistår vi med opskrifter, råd og vejledning. Se for yderligere kontaktinfo

BIPA Gastro er en dansk virksomhed fra Odense, som både udvikler, producerer og sælger sous vide karret.
For yderligere dokumentation eller spørgsmål tag endelig kontakt til BIPA Gastro på mail tsb@bipagastro.dk eller Torben Banke på telefon 53858673. Det er også muligt, at kontakte Kristian Rossau på tlf. 40315702 fra Agerbæk Hotel for spørgsmål om den daglige brug og drift af Sous vide-karret.

 

 

Medlemsnyhed

Indrykket af
BIPA Gastro ApS

Rugårdsvej 403 B
5210 Odense NV
Danmark
BIPA Gastro ApS

Billeder & videoer

Send til en kollega

0.11