23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Ajcon bygger fremtidssikret logistikcenter ved København

Ajcon er totalentreprenør på et 14.872 m2 stort moderne logistikcenter, som opføres for NREP lige uden for København.

Med næsten 12 meter til loftet og solceller på taget, er der tale om et fremtidssikret logistikcenter, og den første lejer er klar til at flytte ind. 

Attraktiv beliggenhed ved motorvejen
Logistikcentret opføres på Ventrupparken 4 i Greve, en attraktiv beliggenhed lige ved E20. Beliggenheden er optimal for den fremtidige lejer af lageret, logistikvirksomheden Bring, som håndterer pakker, bud, post og gods.

Stigende online forbrug
Bring er en del af Posten Norge-koncernen – den fjerdestørste post- og logistikaktør i Norden. I takt med det stigende forbrug online er der opstået et behov for moderne logistikfaciliteter til Bring.

Sortering i to niveauer
I det nye logistikcenter bliver det muligt at sortere pakker i to niveauer, fordi bygningen bliver hele 12 meter høj. Højden gør også, at der bliver plads til 2.000 m2 kontorlokaler på mezzaninen.

Fokus på sikkerhed og miljø
Byggeriet har en klar miljøprofil, og logistikcentret vil blive udstyret med solpaneler på taget. Sikkerheden for medarbejderne prioriteres også højt, og der etableres derfor en gangbro fra parkeringspladsen til kontoret.

Logistikcentret er fremtidssikret, da det kan tilpasses fremtidens logistikbehov og konverteres til for eksempel et varelager.

Byggeriets tidsplan
Opstart på byggeriet er marts 2019, og logistikcentret skal være klart til indflytning til april 2020.

Ajcon Entreprenør- og Ingeniørfirma A/S
Hjulmagervej 8
7100 Vejle
Vejle Kommune
Danmark
CVR nummer: DK71312518
P nummer: 1002340305

Kontaktperson

CS
Camilla Schou
cs@superego.nu

Send til en kollega

0.062