23948sdkhjf

Markedet for plantebaserede fødevarer boomer

| Medlemsnyhed | Indrykket af Vifu - Videncenter For Fødevareudvikling

Producerer eller arbejder du med plantebaserede fødevarer? Så kom med på vores rejse til USA, hvor vi kommer helt vejen rundt om mega-trenden.

Tag kufferten under armen og tag med os på studietur til et af de førende områder inden for plantebaserede fødevarer. Den 5. - 11. maj besøger FoodNetwork og en række virksomheder San Francisco - og du kan komme med. 

”Markedet for plantebaserede fødevarer boomer - i USA steg salget af plantebaserede produkter med 20% i 2018, hvilket er mere end en fordobling i forhold til året før”   (plantbasedfoods.org).

Vi besøger blandt andet Nex Level Burger, som er den første 100% veganske burgerkæde i USA, "Alternative Meats Lab" på University of California i Berkeley, hvor studerende arbejder på at udvikle plantebaserede alternativer til kød, supermarkederne Whole Foods Market og Rainbow Grocery samt en række spændende virksomheder, der producerer plantebaserede fødevarer.

Se invitationen her. 

Du kan komme med for kun 6.995 kr. + moms. Prisen inkluderer fly, hotel og transport i San Francisco.

Tilmeld dig til Conny Hanghøj på coh@vifu.net eller 5098 0037 senest den 1. april 2019. Tilmelding foregår efter "først til mølle"-princippet, så skynd dig at tilmelde dig! 


Skriv kommentar

Medlemsnyhed

Indrykket af
Vifu - Videncenter For Fødevareudvikling

Nupark 45, 2. sal
7500 Holstebro
Danmark
Vifu - Videncenter For Fødevareudvikling

Send til en kollega

0.112