23948sdkhjf
Del siden
Annonce

RPC Superfos fabrik i Randers fejrer vigtig milepæl

Med et helt år uden indberettede ulykker nåede RPC Superfos i Randers for nylig en milepæl, der viser, at fokus på sikkerhed giver resultater.

365 dage eller 8.760 timer. Så længe har RPC Superfos fabrikken i Randers fremstillet sprøjtestøbt plastemballage uden, at der har været anledning til at indberette en arbejdsulykke. Dette resultat er opnået gennem en målrettet indsats fra medarbejdere, ledelse og samarbejdspartnere.

Joel Kjellander, HSE Manager fra RPC Superfos i Randers nævner virksomhedens konsekvente fokus på sikkerhed, som en af de primære årsager til succesen. Det får dog hverken ham eller RPC Superfos til at hvile på laurbærrene:

”Alle i RPC Superfos Randers er stolte over at have nået den milepæl, det er at kunne se tilbage på et års produktion uden nogen ulykker til indberetning. Den seneste tids inspektioner og undersøgelser af sikkerheden på vores fabrik viser da også fremgang over hele linjen. Denne positive udvikling arbejder vi hårdt på at fortsætte hver eneste dag.”

Sikkerhed i første række

De 365 dage er et eksempel på den stærke sikkerhedskultur, der er i hele RPC Superfos. Gennem avanceret produktionsudstyr, strenge retningslinjer og grundig træning gør virksomheden dagligt sikkerhed til en integreret del af kulturen blandt alle, der arbejder på eller besøger fabrikken.

Sikkerhed på arbejdspladsen er en vigtig prioritet for RPC Superfos på alle fabrikker, lagerhaller og distributionscentre ikke kun i Danmark, men i også i de europæiske lande og USA, hvor RPC Superfos tilsammen har over 2.400 medarbejdere.

RPC Superfos i Randers har ca. 185 ansatte og fremstiller plastemballage til food og non-food produkter. Fabrikken har følgende certificeringer: ISO 9001:2015 (kvalitetsledelse), ISO 14001:2015 (miljøledelse), BRC (Hygiejne og kvalitet) ISO 50001 (energiledelse).

Berry Superfos
Spotorno Allé 8
2630 Taastrup
Høje-Taastrup Kommune
Danmark
CVR nummer: DK43239511
P nummer: 1003207217

Kontaktperson

UVN
Ulla Vennervald Nielsen
EA & HR Operational Excellence Manager
+45 59111151 ullavennervald@berryglobal.com

Send til en kollega

0.05