23948sdkhjf

DAN-doors leverer mere end 500 ståldøre til Amagerværket!

| Medlemsnyhed | Indrykket af Dan-doors a-s

– Vi kom ind i opgaven gennem arkitektfirmaet Gottlieb og Paludan. Vi havde repræsentanter fra både dem og Hofor ovre en hel dag i vores hovedkvarter i Stilling ved Skanderborg, hvor vi også har et omfattende showroom. Her fortalte vi om vores kompetencer og diskuterede krav og løsninger til projektet, og det endte altså i sidste ende med, at vi fik opgaven, fortæller Per A. Pedersen, der er Group Sales & Marketing Manager i Dan-Doors.

Firmaet har siden 1983 produceret og solgt højt specialiserede dør- og portløsninger til primært fødevareindustrien i Danmark, Sverige og Norge, men sælger i dag til mange andre industrier, som har behov for specialfremstillede døre og porte i rustfrit stål. Endvidere har Dan-Doors efterhånden eksporteret til mere end 100 lande verden over og kan med rette kalde sig for en internationalt orienteret virksomhed

– Vi har allerede været i gang med opgaven i et års tid, og der vil nok gå mindst et år, før byggeriet bliver afsluttet. Vi leverer over 500 døre til blandt andet det nye kraftvarmeværk og sorteringsanlægget. Der er tale om meget specielle løsninger, hvor næppe to døre er ens. Vi taler 1-fløjede ståldøre til deres produktion og også meget store 2-fløjede døre ind til turbinerum og højspændingsrum. Dørene er helt op til tre meter brede og tre-fire meter høje. Der er også meget høje krav til sikkerhed på anlægget, så mange af dørene skal have motorlåse til kortlæser, siger Per A. Pedersen.

– Vi benytter en af de højeste kvaliteter i rustfrit, syrefast stål Aisi 316. Det er den samme kvalitet, som man bruger offshore, fordi anlægget er så tæt på vandet, og fordi klimaet inde i bygningen kræver det. Vi bruger den kvalitet stål ikke alene til selve dørene, men også til alle tilbehørsdelene: hængsler, dørgreb og låsekasser. Der er også høje brandkrav til de fleste af dørene, som skal følge de nyeste europæiske standarder. Enkelte steder, hvor der er eksplosionsrisiko, er der også krav til trykcertificering af dørene, som f.eks. skal kunne klare et tryk på 2.000 kilo, og så er der selvfølgelig skrappe krav til støjdæmpningen af hensyn til personalet, forklarer chefkonsulent Peter Dybdal fra Dan-Doors.

Hvis du ønsker at læse mere om projektet, kan du klikke HER


Skriv kommentar

Medlemsnyhed

Indrykket af
Dan-doors a-s

Industrivej 19
8660 Skanderborg
Danmark
Dan-doors a-s

Send til en kollega

0.079