23948sdkhjf

RPC Superfos giver Cariocas tuschspande et nyt udseende

| Medlemsnyhed | Indrykket af Superfos

Carioca® farvetuscher bliver nu solgt i UniPak bøtter produceret af RPC Superfos. Udover at være genanvendelige, gør bøtternes form og udseende også Cariocas produkter mere synlige på hylderne.

Carioca SpA, en kendt italiensk virksomhed der står for tegne- og farveredskaber af høj kvalitet, bruger nu plastbøtter fra RPC Superfos til en serie Jumbo tuscher. Cariocas produkter er kendt og bliver brugt af kreative børn verden over og sælges i mere end 60 lande, inkl. Israel og Italien.

Også i Cariocas branche er konkurrencen hård. Derfor så Carioca i Israel en mulighed for at få deres produkt til at skille sig ud fra konkurrenternes ved at ændre formen på indpakningen til deres tuscher fra rund til firkantet.

Fra rund til firkantet i Israel tegner godt
Marketingdirektør i Carioca SpA, Dr. Giorgio Bertolo, forklarer:

“Det israelske marked var nyt for os, og da vi så, at vores konkurrenter bruger en rund bøtte til et lignende tuschprodukt, besluttede vi os for at prøve med en firkantet for at fremstå mere attraktiv. Da vi fandt ud af, at RPC Superfos kunne levere emballageløsninger, som er klar til brug og passer perfekt til vores behov, slog vi til med det samme.”

”Vi er meget tilfredse med UniPak spanden. Den viser sig at være den bedste løsning på markedet i forhold til pris og kvalitet. Vi har fået positive tilbagemeldinger fra detailhandlen og slutbrugere, samtidig med, at vi gradvist forbedrer vores salg. Det tegner rigtig godt.”

Dimensionerne på den firkantede UniPak bøtte, som Carioca bruger uden låg, er 129x129 mm. En klar folie omkring bøtten sikrer, at tuscherne bliver, hvor de skal være. De farverige dekorationer på spanden er lavet med In-Mould Labelling, der giver et knivskarpt grafisk udtryk og er modstandsdygtig over for ridser.

Runde plastikbøtter i Italien
Til hjemmemarkedet i Italien har Carioca besluttet sig for at udskifte en eksisterende termoformet emballage med en rund formstøbt løsning fra RPC Superfos, nemlig en UniPak spand med et låg og rødt håndtag.

“Den runde UniPak spand, som vi nu bruger på vores hjemmemarked, lever op til alle vores behov, da den har den perfekte højde og diameter og passer til præcis 100 tuscher. Samlet set udgør begge de nye løsninger til både det italienske og israelske marked en forfriskende fornyelse af vores emballage, og vi er glade for resultatet.”

UniPak er monomateriel og kan genanvendes
UniPak bøtterne fra RPC Superfos er fremstillet af kun én slags plastmateriale. Det spiller en vigtig rolle i forhold til den cirkulære økonomi, da en emballageløsning, der udelukkende er lavet af PP (polypropylene) er 100% genanvendelig.

Medlemsnyhed

Indrykket af
Superfos

Spotorno Allé 8
2630 Taastrup
Danmark
Superfos

Billeder & videoer

Send til en kollega

0.121