23948sdkhjf

Palleark og mellemlæg i plast kan genbruges

| Medlemsnyhed | Indrykket af STOK Emballage K/S

Dipack palleark og mellemlæg i plast fra STOK Emballage er praktiske året rundt. De kan genanvendes og påvirkes ikke af miljøet. Samtidig forhindrer palleark i plast bl.a. at fugt og snavs fra træpaller overføres til godset.

Palleark og mellemlæg i plast kan genbruges flere gange og tjener sig derfor hurtigt ind.

Palleark i plast anvendes i alle brancher i forbindelse med transport og lagring af varer på paller. Palleark giver en stabil, ren og plan overflade på såvel træpaller som plastpaller. Palleark i plast forhindrer, at fugt fra træpaller overføres til papkasser, maskindele og andet gods. Dette gælder også olie og kemikalier, hvilket gør dem oplagte til produktionsområder og gods med høje hygiejnekrav.

Palleark i plast kan anvendes i temperaturer fra -30 til +80 graders C og den høje materialestivhed sikrer problemfri maskinel håndtering.

STOK Emballage leverer palleark i alle dimensioner efter opgave og farvevalg. Arkene kan eventuelt produceres med lukkede/svejste kanter. Ark i palle standardstørrelser kan normalt leveres direkte fra lager med dag til dag levering.

For mere information kontakt os gerne på telefon 72 200 700 eller send os en mail på info@stok.dk .

Find eventuelt mere inspiration til flere emballagemuligheder, kundetilpassede løsninger, såvel som standardløsninger på vores hjemmeside .


Skriv kommentar

Medlemsnyhed

Indrykket af
STOK Emballage K/S

Erik Stoks Allé 4
5550 Langeskov
Danmark
STOK Emballage K/S

Billeder & videoer

Send til en kollega

0.078