23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Ny storsælgende slikbøtte i livlige farver fra Superfos

Den engelske slikproducent Tangerine Confectionery relancerer deres Barrett slikserie og løfter salget med en ny, iøjnefaldende Superlift® bøtte fra Superfos, en virksomhed i Berry Global.

Størrelse, kvalitet og finish. Det er de tre primære egenskaber, som er årsagen til, at den britiske slikvirksomhed Tangerine Confectionery har valgt SuperLift® plastbøtten fra Superfos til at relancere deres sæsonbetonede Barratt Retros slikserie. Med iøjnefaldende design i livlige farver skiller spandene sig ud fra de andre varer på hylderne i Storbritannien og Australien, hvor de bliver solgt med stor succes i to størrelser, hhv. 750g og 630g.

Tangerine Confectionery har tidligere forsøgt sig med andre typer emballage til kampagnevarer, men med de nye SuperLift® spande fra Superfos har man taget en ny retning, og den er faldet i god jord hos forbrugerne. De nye bøtter er fremstillet af genanvendeligt PP (polypropylen) og får fremtrædende placeringer i butikkerne.

Høj kvalitet øger salget

Ifølge Russell Tanner, der er Marketing Manager og Category Management Director i Tangerine Confectionery, er forbrugerne vilde med slikket og den nye spand:

“Den gode finish på den nye spand hjælper med at fremhæve den sjove og sprudlende side af vores brand. Vi har oplevet et meget stærkt salg. Sidste års salg var positivt og med spanden fra Superfos, har vi opnået endnu større afsætning i markedet.” 

”SuperLift® løsningen er et fantastisk match for vores brand – et førsteklasses produkt. Det tager sig godt ud på hylden, og er en perfekt slikgave til dig selv eller andre. Det var det budskab, vi ønskede at fortælle med den nye bøtte, og det har vi haft ubetinget succes med.”

Effektiv designproces og sikring mod pilfingre

Dekorationerne på bøtten er fremstillet med In-Mould Labelling, der gør det muligt at arbejde med kreativt design. Til at udvikle det visuelle udtryk arrangerede Tangerine et fælles møde mellem deres designbureau og Superfos. Det resulterede i en meget effektiv og vellykket designproces.

”Det fælles møde gjorde det muligt for os at foretage ændringer, som vi kunne godkende med det samme. Processen fungerede godt, og vi er nu begyndt at rulle det ud på tværs af andre projekter i forretningen,” siger Russell Tanner.

Et yderligere plus ved løsningen fra Superfos er den unikke pilfingersikring på SuperLift® bøtten:

”Vi har tidligere oplevet problemer med pilfingersikring ved andre sæsonbetonede emballager. Men med SuperLift® fra Superfos er det slut med kundeklager på det felt.”

Mere succes i horisonten

Alt i alt er Tangerine Confectionery en tilfreds kunde. Baseret på den positive oplevelse med den nye emballage, kommer partnerskabet med Superfos til at fortsætte:

”Vi er meget glade for hele processen og vores samarbejde med Superfos. Deres team er fantastisk til at hjælpe med de forespørgsler, vi har til emballagen. Derfor har vi valgt at bruge Superfos som leverandør igen til vores kampagne til næste sæson,” slutter Russell Tanner.

Berry Superfos
Spotorno Allé 8
2630 Taastrup
Høje-Taastrup Kommune
Danmark
CVR nummer: DK43239511
P nummer: 1003207217

Kontaktperson

UVN
Ulla Vennervald Nielsen
EA & HR Operational Excellence Manager
+45 59111151 ullavennervald@berryglobal.com

Send til en kollega

0.094