23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Burst-sæderengøring: Mindre vand, mindre spild

De nye kompakte Alfa Laval ThinkTop® V50 og V70 er anden generation af de førende sensor- og styreenheder til hygiejniske ventiler.

En ThinkTop sikrer uovertruffen styring af alle Alfa Laval-ventiler inden for mejeri-, fødevare- drikkevare- og lægemiddelindustrien samt i industrien for personal care. 
 
Med nyt design for at opfylde kundernes behov
Den nye og forbedrede Alfa Laval ThinkTop tilbyder hurtig og intuitiv opsætning, forbedret 360 graders visuel statusindikator, omplaceret membran, et mere kompakt og æstetisk design, QR-kode til nem online-adgang og burst-sæderengøringsfunktion.

Burst-sæderengøring: Hurtige og mere effektiv rengøring
Udnyt den meget effektive spuling med CIP-væske under åbningsmomentet for øvre og nedre sædeløft Disse optimerede ventilaktiveringer reducerer vandforbruget drastisk under CIP-rengøring, og sparer op til 90 % på omkostningerne til rengøringsmiddel.

To modeller passer til alle Alfa Lavals hygiejniske ventiler
Vælg den rette Alfa Laval ThinkTop-ventilstyringsenhed til dine behov for hygiejniske processer ud fra antallet af krævede magnetventiler. ThinkTop V50-serien passer oven på Alfa Laval DV-ST, spjæld- og enkeltsædeventiler, mens ThinkTop V70-serien passer oven på alle disse ventiler plus Alfa Lavals dobbeltsædeventiler og specialventiler.

 Vil du vide mere? Besøg gerne vores hjemmeside eller kontakt os allerede i dag.

https://www.alfalaval.dk/produkter-og-losninger/vaskehandtering/automation/styreenhed/thinktop/

Alfa Laval Nordic A/S
Maskivej 3
2860 Søborg
Gladsaxe Kommune
Danmark
CVR nummer: DK20255617
P nummer: 1002999528

Kontaktperson

JH
Jesper Holm
Segment manager, Sanitary Equipment
+45 44576200 jesper.holm@alfalaval.com

Send til en kollega

0.047