23948sdkhjf

Er du klar til den største og vildeste NYHED?

| Medlemsnyhed | Indrykket af BILA A/S

NU ER DEN HER – Robotternes Champion! Stærkere, hurtigere og mere effektiv end nogensinde før!

UR16e!

Du kan som kunde være helt sikker på, at med en UR16e i bokseringen, er du garanteret en spændende, hurtig og effektiv automatisering, hver gang! 

Det kompakte design gør, at UR16e nu kan håndtere tungere værktøj for enden af armen, samtidig med at den har et minimalt fodaftryk. Den perfekte løsning, når der arbejdes med tunge emner og samtidig opnås kortere cyklustider i produktionen. Taktikken er spektakulær!

Vi, i BILA Robotics - eneforhandler i Danmark er meget stolt over den nye UR16e, storebroderen til UR3e, UR5e og UR10e.

UR16e knokler gerne 24/7 ligesom de øvrige robotter i e-serien. Den har ingen sygedage og holder heller ikke ferie – den tager gerne endnu en omgang. Med en UR16e bliver dine røde tal og unødvendigt spildtid, slået i gulvet!

Med en UR16e er du garanteret en sejr igen og IGEN!

UR16e giver en lige højre til gentagne monotone processer og gør din automatisering mere effektiv end nogensinde før UDEN at gå på kompromis med præcisionen, effektiviteten eller de helt små emner i produktionslinjen - Den klarer det hele!

UR16e er som sine brødre, udviklet på URs innovative e-series platform. Det betyder en hurtig implementering i din produktionslinje og yderst nem programmering, uanset brugerens kendskab til e-serien.

Vil du gerne blive en stjerne i bokseringen? Ring til os og hør, hvad en UR16e kan gøre for din virksomhed. Vi sidder klar til at hjælpe.

KONTAKT OS HER

Vil du gerne læse lidt mere om UR16e? 

LÆS MERE HER

De bedste hilsner fra teamet bag UR16e/
BILA Robotics

 


Skriv kommentar

Medlemsnyhed

Indrykket af
BILA A/S

Industrivej 18
7900 Nykøbing M
Danmark
BILA A/S

Billeder & videoer

Send til en kollega

0.063