23948sdkhjf

Tag med til Nordic Organic Food Fair

| Medlemsnyhed | Indrykket af Vifu - Videncenter For Fødevareudvikling

Arbejder du med plantebaserede føde- og drikkevarer? Så tag med, når Danish Food Innovation inviterer til seminar og besøger messen "Nordic Organic Food Fair" i Malmö.

Flere og flere er veganere, vegetarer eller flexitarer, og efterspørgslen på kødfrie produkter er stigende. Denne udvikling ses ikke kun på det danske marked, men er generelt blandt, specielt yngre, globale forbrugere.

Derfor vil vi gerne invitere dig på netværkstur, hvor du både kan finde ny inspiration og møde potentielle samarbejdspartnere.

Seminar, den 12. november 2019
Vi mødes i Malmö, hvor du kan møde både internationale producenter, der er godt i gang med den plantebaserede udvikling, forskeren, der deler viden om udviklingen og Teknologisk Institut, som fortæller om de teknologiske muligheder. Vi slutter dagen af med netværksmiddag, hvor du har mulighed for at udveksle erfaringer med "kollegerne" i branchen.

Nordic Organic Food Fair, den 13./14. november
Du bestemmer selv, om du tilbringer både den 13. og 14. november på Nordic Organic Food Fair. Messen byder på det bedste og nyeste inden for økologiske føde- og drikkevarer og et område dedikeret til veganske fødevareprodukter. Du kan møde over 500 leverandører fra 50 lande. Læs mere om messen her. Vi starter besøget med en guidet tur, hvor vi besøger udvalgte udstillere, der er relevante for jer.

Vi hjælper dig også med at oprette en matchmaking-profil, hvis du ønsker at møde potentielle aftagere eller samarbejdspartnere, der arbejder med den plantebaserede udvikling. Læs mere om matchmaking her.

Pris
12. - 13. nov.:    999,- (ex. moms)
12. - 14. nov.: 1.869,-  (ex. moms)

Se hele invitationen og programmet her.

Spørgsmål
Hvis du har spørgsmål, er du velkommen til at kontakte Britt Sandvad: bs@vifu.net eller på telefon 2040 9679. 

TILMELD DIG HER inden den 11. oktober 2019.


Skriv kommentar

Medlemsnyhed

Indrykket af
Vifu - Videncenter For Fødevareudvikling

Nupark 45, 2. sal
7500 Holstebro
Danmark
Vifu - Videncenter For Fødevareudvikling

Send til en kollega

0.14