23948sdkhjf

Opskriften på succes: Optimalt bæger til Optimel salat

| Medlemsnyhed | Indrykket af Berry Superfos Randers a/s

Med sin form og praktiske låg er SuperLock® bægeret et perfekt match til en serie nye Optimel® salater fra hollandske Friesland Campina. Salget går rigtig godt.

Hollandske Friesland Campina ved, at kunden er konge. Så da en forbrugerundersøgelse viste, at kunderne gerne vil have sunde salater, gik madlavningsteamet bag det populære mærke Optimel® straks i køkkenet sammen med Royal Smilde Foods. De skabte de tre nye spændende varianter: peberfrugt & agurk, selleri & æble samt karry. Salaterne sælges i 175ml bægre og indeholder hverken fedt eller tilsat sukker og er lækre fx på ristet brød som en let og sund frokost. 

Populære og lette at få øje på

Optimel® salaterne er hurtigt blevet populære. De er lette at få øje på i supermarkederne i SuperLock® bægeret fra Superfos, en virksomhed i Berry Global. Låget har en iøjefaldende blå farve, og Royal Smilde fortæller, at emballagen skiller sig ud pga. den runde form, da kolde salater sædvanligvis sælges i firkantede pakker i Benelux-landene. På den måde fremhæver det afrundede look, at også indholdet er nyt og anderledes – salaterne indeholder nemlig betydeligt færre kalorier end de almindelige salater i kølemontren.

Emballagen – et godt match og en del af succesen

Janine Schraa, produktchef hos Smilde, kan kort efter lanceringen berette om en god start:

"Vi er stadig i startfasen, men de første resultater viser meget fine salgstal, og glædeligt nok ligger vi over salgsprognosen. En effektiv reklamekampagne, der kører på flere kanaler, hjælper med at promovere de nye Optimel® salater, men vi mener, at emballagen klart er en meget vigtig del af vores produktkoncept – og del af salaternes succes."

Ifølge Janine Schraa oplever slutbrugerne, at de helt ubesværet kan både åbne SuperLock® emballageløsningen og lukke den igen, så det resterende indhold kan gemmes i køleskabet til senere brug.

'Plastic Hero' for at sikre nemt genbrug
Hollandske forbrugere er ikke blot er opmærksomme på nem og sund kost, men også på miljøet, og derfor er der et 'Plastic Hero' logo på bægeret. Det giver en bæredygtig profil. I Holland indsamles brugt plast nemlig under et frivilligt affaldshåndteringssystem, der kaldes 'Plastic Hero'. En emballage med dette mærke er nem at genbruge, og det er lige præcis sådan det er med SuperLock® bægret. Det er fremstillet af én enkelt type plast (monomateriel), så der ikke er brug for komplekse nedbrydningsprocesser.
 
Op til produktlanceringen af de nye salater var der et tydeligt tidspres, men alligevel lykkedes det Superfos via en stram planlægning at levere bægrene til tiden, klar til at blive fyldt op med salat på en Grunwald-påfyldningslinje. Og siden da har Optimel® salaterne i SuperLock® emballagen altså haft en flyvende start.

 

Medlemsnyhed

Indrykket af
Berry Superfos Randers a/s

Spotorno Allé 8
2630 Taastrup
Danmark
Berry Superfos Randers a/s

Billeder & videoer

Send til en kollega

0.093