23948sdkhjf

GRATIS webinar på 30 minutter

| Medlemsnyhed | Indrykket af Teknologisk Institut

Optimér din kødudskæring med CT-skanning

Tilmeld diig gratis webinar den 19/12

Du får indblik i følgende:
• Hvad er udfordringen og mulighederne i dag når dyrt oksekød skal skæres op?
• Hvilke nye muligheder opnås ved skanning i 3D røntgen skanner (CT)
• Hvordan kan data fra CT-skanningen assistere slagteren, når kødet skal opskæres
• Video demonstration af processerneHvem er du:
Webinaret henvender sig primært til kødproducenter som opskærer kød, og som har interesse i at se de muligheder røntgen CT giver, i kombination med avanceret billede analyse, vision og augmented reality.
Alle andre som kunne have interesse i nyeste teknologier, er naturligvis også velkomne til at deltage i webinaret.

Sådan deltager du:
Du tilmelder dig her på siden. Få dage før webinaret sender vi dig en mail med link til webinaret og information om, hvordan du får adgang til webinaret.
Du deltager via computer, smartphone eller tablet med adgang til Internettet, som beskrevet i vejledningen, der sendes ud med linket. Undervejs kan du chatte med de øvrige deltagere og via chatten stille spørgsmål. Det eneste du behøver, er en computer, smartphone eller tablet med internetadgang og lyd samt en stille og rolig plads, i en halv times tid.

Underviser: Lars Bager Christensen, Seniorspecialist


Aktiviteten er støttet af Styrelsen for Institutioner og Uddannelsesstøtte under Uddannelses- og Forskningsministeriet.


Skriv kommentar

Medlemsnyhed

Indrykket af
Teknologisk Institut

Gregersensvej 9
2630 Tåstrup
Danmark
Teknologisk Institut

Send til en kollega

0.093