23948sdkhjf

GEMÜ for fjerde gang kåret som "Verdens førende"

| Medlemsnyhed | Indrykket af Gemü ApS

Ventilspecialisten GEMÜ fra Ingelfingen er igen blevet optaget som "Verdens førende 2020" i indekset over verdens førende virksomheder på universitetet i St. Gallen og Akademie Deutscher Weltmarktführer.

For fjerde gang i træk har WirtschaftsWoche tildelt den ejerdrevne teknologivirksomhed GEMÜ Gebrüder Müller Apparatebau GmbH & Co. KG WitschaftsWoche-kvalitetsstemplet "Verdens førende – Champions 2020". Med dette stempel har WirtschaftsWoche belønnet GEMÜ for at været blevet optaget i indekset over verdens førende virksomheder (Weltmarktführerindex) i segmentet "Armaturer og automatiseringskomponenter: ventil-, proces- og styringsteknik til sterile processer".

Indekset over verdens førende virksomheder udarbejdes under videnskabelig ledelse af professor Dr. Christoph Müller fra HBM Unternehmerschule på universitetet i St. Gallen i samarbejde med Akademie Deutscher Weltmarktführer (ADWM). I forbindelse med udvælgelsen af de virksomheder, der reelt er førende på markedet, anvendes objektive kriterier og transparente processer, så de indhentede informationer behandles videnskabeligt korrekt, og resultaterne offentliggøres i komprimeret form.

Som "Verdens førende - Champions" betegnes de videnskabelige virksomheder, der befinder sig på første- eller andenpladsen i det relevante markedssegment, er repræsenteret med egne produktions- og/eller salgsafdelinger på mindst tre kontinenter, har en årlig omsætning på mindst 50 millioner euro, og hvis eksportandel eller andel af udenlandske aktiviteter udgør minimum 50 procent af den samlede omsætning. Et andet vigtigt kriterium, som skal opfyldes, før man kan modtaget betegnelsen "Verdens førende - Champions", er, at virksomhedens (ejerskabs-)-ledelse har hovedsæde i DACH-regionen (Tyskland, Østrig, Schweiz).

Som ejerdrevet familievirksomhed med hovedsæde i Criesbach i Ingelfingen (Baden-Württemberg), 27 datterselskaber samt seks produktionsafdelinger i Tyskland, Schweiz, Kina, Brasilien, Frankrig og USA opfylder GEMÜ rammebetingelserne. Ud over at opfylde alle forudsætninger var især den førende teknologi og positionen som førende virksomhed inden for ventil-, proces- og styringsteknik til sterile processer afgørende for, at WirkschaftsWoche valgte GEMÜ og tildelte virksomheden WirtschaftsWoches kvalitetsstempel "Verdens førende – Champions 2020".

"WirtschaftsWoches kvalitetsstempel viser os, at det lønner sig at investere i innovationskraften hos GEMÜ og udvikle nye produkter samt kontinuerligt videreudvikle vores produktportefølje. Desuden er det vigtigt at fokusere på kundernes krav og at investere i den digitale fremtid", udtaler Gert Müller, der er administrerende partner hos GEMÜ".

 
 

Medlemsnyhed

Indrykket af
Gemü ApS

Brydehusvej 13
2750 Ballerup
Danmark
Gemü ApS

Send til en kollega

0.093