23948sdkhjf

Fremtidens fødevarer skal være helt sikre - kom til temadag

| Medlemsnyhed | Indrykket af Teknologisk Institut

Nu skal den nyeste viden om fødevaresikkerhed og holdbarhed deles med den danske fødevarebranche, og emnet diskuteres derfor på en temadag i januar.

Ansvaret for fastsættelse af korrekt holdbarhed ligger hos producenten. Den er vigtig for fødevaresikkerheden og spiseoplevelsen – og så er den også en væsentlig konkurrenceparameter. En forståelse for, hvad der potentielt forlænger et produkts holdbarhed, er derfor vigtig.

Vi får løbende henvendelser fra virksomheder, som ønsker at forlænge holdbarheden. Enten for at reducere madspild eller for at få produkterne på hylderne hos de store supermarkedskæder, forklarer sektionsleder Inger Olesen, Teknologisk Institut.
Denne store interesse er således baggrunden for temadagen den 29. januar.

Vi oplever et stort behov for at få diskuteret ny viden indenfor fødevaresikkerhed og holdbarhed. Derfor denne konference. Målgruppen er kvalitetsansvarlige samt produktudviklere, der vil bygge ny viden ind i deres udviklingsprocesser, slutter Inger Olesen.

Program og tilmelding


Skriv kommentar

Medlemsnyhed

Indrykket af
Teknologisk Institut

Gregersensvej 9
2630 Tåstrup
Danmark
Teknologisk Institut

Send til en kollega

0.109