23948sdkhjf

Nyt salgteam til hygiejneløsninger

| Medlemsnyhed | Indrykket af FHS Scandinavia ApS

"Salgsteamet samlet til træning om FHS konceptet og hygiejne løsningerne med UVC lys, ionisering og ozon samt de antibakterielle gulvbelægninger”

FHS Scandinavia har indgået ny aftale med Fooddes om at de repræsenterer FHS’ løsninger og produkter i Danmark. Siden 2014 har Fooddes forhandlet produkter for FHS med UVC-lys til hjælp mod f.eks listeria, ionisering mod skimmel mm.. Nu løftes Fooddes’ rolle til at være egentligt account team for FHS Scandinavia. 

Account Director Bjørn Parelius fra FHS Scandinavia fortæller: “Det går rigtig godt. Vi oplever stigende efterspørgsel og efterhånden også med ret store løsninger, hvor vi kombinerer flere forskellige elementer. Der er derfor behov for at jeg i højere grad rådgiver om vores kombinationsløsninger, og vi ser det som et godt løft at Fooddes nu kan varetage de mange produktsalg vi har”.

Jørgen Overgaard fra Fooddes supplerer: “Vi kender produkterne godt, men på det seneste har vi kørt uddannelse og træning i løsninger. FHS konceptet er stærkt og vi ser store muligheder i at dekontaminering sker uden, at man behøver standse produktionen - det som FHS kalder dekontaminering 24-7. Tilvalget af FHS bygger naturligvis også på deres mangeårige samarbejde med de førende producenter af udstyr indenfor UVC, ionisering og antibakterielle måtter fra hhv. Sterilair, Airgenic og Dycem”. 

 

Medlemsnyhed

Indrykket af
FHS Scandinavia ApS

Strandgade 18
5683 Haarby
Danmark
FHS Scandinavia ApS

Send til en kollega

0.094