23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Hul i låget er en succes i Saudi-Arabien

Emballage er et stærkt marketing-værktøj, siger Al Wefag Trading & Manufacturing Company, om en original løsning til slikkepinde fra Superfos, en virksomhed i Berry Global.

Stort set alle, børn som voksne, i Saudi-Arabien kender søde som salte snackprodukter fra Al Wefag. Det er en førende virksomhed i vækst, som er kommet langt siden etableringen sidst i 70’erne. Og nu har den succes med slikkepinde solgt i en særlig emballageløsning, der kommer fra Superfos med hovedsæde i Danmark.

En slank og farverig UniPak bøtte med et gult låg understøtter salget og er en del af markedsføringen. I lågets kant er der 10 huller med plads til en slikkepind i hvert hul. Mohammed Yousuf Makba, Supply Chain Planning Manager hos Al Wefag, fortæller:

“Hos Al Wefag er vi meget tilfredse med UniPak bøtten med huller i låget, som gør at slikkepindene kan stå frem i 3D. Det giver os en på alle måder fremragende branding, også gennem de flotte sprøjtestøbte etikker samt bøttens perfekte funktionalitet og stabilitet.”

Fremragende - på alle måder
“Vores emballage skal være noget særligt og have høj kvalitet. Andre faktorer som logistik, størrelse og vægt spiller naturligvis også en vigtig rolle, og vi værdsætter den slidstyrke og holdbarhed, som UniPak bøtten og låget giver. Vi er meget tilfredse med den mulighed, der er for at vise slikkepindene i 3D på en hylde eller disk. Så, ja, vi er faktisk utrolig glade for UniPak bøtterne fra Superfos.”

Superfos er der altid for os
Den grafiske designer hos Al Wefag har haft nemt ved at udarbejde de forskellige designs til bøtterne, og ved behov har Superfos altid været parat med teknisk hjælp. Mohammed Yousuf Makba fra Al Wefag beskriver samarbejdet med Superfos sådan her:

“Superfos er vores primære emballagepartner og giver os altid sidste nyt fra branchen. Hvad enten det drejer sig om teknisk rådgivning, en indsigt om trends eller andre store idéer, så er Superfos der altid for os.”

Løsningen fra Superfos erstatter en tidligere, mindre stabil bøtte med kartonindlæg fra en anden emballageleverandør.

Berry Superfos
Spotorno Allé 8
2630 Taastrup
Høje-Taastrup Kommune
Danmark
CVR nummer: DK43239511
P nummer: 1003207217

Kontaktperson

UVN
Ulla Vennervald Nielsen
EA & HR Operational Excellence Manager
+45 59111151 ullavennervald@berryglobal.com

Send til en kollega

0.032