23948sdkhjf

Fødevaresikkerhed og hygiejne i en usikker tid

| Medlemsnyhed | Indrykket af Eurofins Steins Laboratorium A/S

COVID19 er en reel fare, ikke mindst for ældre og personer med nedsat immunforsvar. Derfor er der behov for ekstra opmærksomhed på hygiejne i hele fødevareproduktionen, så disse medborgerne ikke svækkes af sygdomme forårsaget af patogener

Fødevaresikkerhed og hygiejne i en usikker tid.

Der er behov for ekstra opmærksomhed på hygiejne i hele fødevareproduktionen, når det gælder ældre og udsatte personer, så disse medborgere ikke svækkes af sygdomme forårsaget af patogener. Hygiejnefokus gælder de anvendte råvarer, samt tilberedning og opbevaring af maden. Særligt sygehuskøkkener og køkkener der laver mad til plejehjem og institutioner er i fokus.

Eurofins Steins Laboratorium har de seneste uger indført en række tiltag, som skal holde laboratorierne i drift på trods af udfordringerne med COVID19. Dette skal sikre den nødvendige analysekapacitet i Danmark for test af fødevarer og fødevarehygiejne og medvirke til at sikre stabile forsyninger af sunde, kontrollerede fødevarer.

Siden årsskiftet har Eurofins Steins Laboratorium udført akkrediteret serotyping af salmonella - hurtigt og effektivt. Kendskab til den aktuelle salmonella serotype kan hjælpe med til at identificere smittekilder og smitteveje og er et aktivt redskab til at forebygge udbredelse af smitte.

Har I spørgsmål eller ønsker I høre mere om mulighederne så kontakt Salgs Direktør Esben Kongsgaard Jensen på tlf. +45 2686 3679


Skriv kommentar

Medlemsnyhed

Indrykket af
Eurofins Steins Laboratorium A/S

Ladelundvej 85
6600 Vejen
Danmark
Eurofins Steins Laboratorium A/S

Billeder & videoer

Send til en kollega

0.078