23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Få support til alle typer og mærker af pladevarmevekslere

Nu kan du få online support til alle typer og mærker af pladevarmevekslere – helt gratis!

Kære kunde 
 
Grundet Covid-19 situationen er vores serviceteknikere og sælgere mere begrænsede i deres daglige arbejde, og kan derfor ikke besøge dig så ofte som før. Vi er dog parate til at yde den telefonsupport din virksomhed har behov for på alle de pakningsforsynede pladevarmevekslere I måtte have installeret. Dette betyder, at trods de vanskelige omstændigheder vi alle befinder os i, vil du fortsat kunne modtage kompetent og sikker telefonrådgivning – helt uden omkostninger. Dette tilbud er gældende så længe Covid-19 krisen står på.

Planlagte opkald
Fra i dag af kan du planlægge en online session med vores eksperter på pladevarmevekslere, og kan modtage professionel support gældende for alle typer forespørgsler. Vi kan hjælpe dig med alt fra fejlfinding og analyse til rådgivning om, hvilke kritiske reservedele er gode at have på lager i tilfælde af nedbrud. Vi kan også hjælpe dig med at estimere levetiden på reservedele såvel som rådgive dig omkring rengøring af din varmeveksler.

Support på alle typer og mærker er inkluderet
Vores servicekonsulenter og fejlsøgere er udstyret med værktøjer, systemer og træning, der dækker alle større producenter og modeller af pakningsvarmevekslere, dvs. vi kan levere høj service og reservedele til alle alle varmevekslermærker, gerne med den velkendte Alfa Laval-kvalitet.

Send en mail
Planlæg dit supportopkald ved at sende os en mail allerede i dag. Skriv gerne i emnefeltet "Fejlfinding varmevekslere " +  telefon, ugedag samt tidspunkt (morgen / eftermiddag) du ønsker at blive kontaktet.

Send mailen til: partsandservice.dk@alfalaval.com

Alfa Laval Nordic A/S
Maskivej 3
2860 Søborg
Gladsaxe Kommune
Danmark
CVR nummer: DK20255617
P nummer: 1002999528

Kontaktperson

AU
Adina Usiewicz
Marketing Communication Manager
adina.usiewicz@alfalaval.com

Send til en kollega

0.063