23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Hvad har Scanmaster og sushi tilfælles?

Svaret er ViscoTecs hygiejniske doseringspumper!

Kontinuerlig dosering af små og store mængder

Kaloriefattig, rig på sunde fedtsyrer, vitamin B og mineraler - ikke underligt at sushi har været i stand til at forsvare sit ry som en trendmad i lang tid. Renlighed er et vigtigt krav i produktionen af ​​de populære ruller. I mange variationer forarbejdes rå fisk. Producenterne står dog over for yderligere udfordringer, især når det kommer til automatisk dosering af de forskellige ingredienser: Nogle pastaer er meget tyktflydende og kan ikke doseres med enkle tidspressesystemer, for eksempel. Andre indeholder forskydningsfølsomme fyldstoffer eller er i sig selv særligt forskydningsfølsomme og må ikke klemmes. Derudover kræves det ofte et fleksibelt skift mellem forskellige ingredienser på en produktionslinje. For at få gode resultater kræves en pulsationsfri, kontinuerlig produktstrøm på produktionslinjen. Valget af det rigtige udstyr er helt afgørende for succes på dette område.

Skånsom behandling af de enkelte ingredienser

I et anvendelseseksempel med udstyr fra Scanmasters doseringsteknologispecialist, ViscoTec, doseres forskellige ingredienser kontinuerligt på et bælte, på hvilket en endeløs bane af Nori-blade med ris kører. For eksempel påføres laks med mayonnaise, wasabi, chilisauce eller kunstig kaviar. Wasabi er en meget viskøs pasta, der kan doseres perfekt med ViscoTecs viskositetsuafhængige doseringssystemer, som er designet baseret på det uendelige stempelprincip. Den kunstige kaviar er især forskydningsfølsom - ægene må under ingen omstændigheder knuses eller males under doseringsprocessen. Princippet indbygget i ViscoTec-pumperne er derfor også ideelt egnet til disse ingredienser. De faste stoffer i deres bæremedium forskydes især forsigtigt gennem kamrene mellem rotoren (rustfrit stål) og statoren (elastomer). Form, farve og konsistens af faste stoffer påvirkes ikke.

Mængden af ​​materiale, der skal påføres, kan justeres perfekt til bæltehastigheden ved hjælp af et kontrolsystem. De enkelte ingredienser doseres kontinuerligt og er absolut pulserende. En ujævn dosering ville for eksempel betyde, at der i en rulle kun er halvdelen af ​​mængden af ​​wasabi, og i en anden rulle er dobbelt så meget. Dette ville have en negativ indflydelse på smagsoplevelsen. Enhver, der nogensinde har haft lidt for meget af noget krydret, ved det.

Fleksibel produktion

For en produktændring under produktionen har VHD Hygienic Dispensere fra ViscoTec et hygiejnisk design, der giver mulighed for to muligheder: Enten en enkel adskillelse og rengøring kan udføres mellem produktændringer, eller det gamle materiale skubbes ud med det nye materiale. Da dispenseren er optimeret til frivolumen, kan denne anden mulighed også let implementeres, når der skiftes over. Efter en kort blandefase kan produktionen fortsætte, uden det er nødvendigt at skulle rengøre maskinen først.

Fremragende trykstabilitet

ViscoTec hygiejne dispensere er designet i henhold til EHEDG retningslinjer. De er lette at adskille og rengøre og kan også steriliseres eller autoklaveres. Forskellige doseringsnåleindsatser og doseringshastigheder giver maksimal fleksibilitet i produktionsprocessen. Det er muligt at dosere meget små mængder af den spicy wasabipasta i en sushirulle, men også relativt store mængder som kræves for eksempel til laks med mayonnaise. Den tynde nål under påføring af den meget viskøse Wasabi-pasta genererer et højt modtryk - en udfordring for doseringssystemet. ViscoTec-dispensere er forudbestemt til denne anvendelse på grund af deres fremragende trykstabilitet selv ved modtryk over 12 bar. De forseglede hulrum, der spænder over rotorstatorgeometrien under påfyldning, giver dispenseren mulighed for at køre mod tryk. På grund af overlapningen ved kanten kan ca. 5-6 bar pr. hulrum overvindes. Med flere hulrum i træk, for eksempel med 3-trins doseringspumpe 3VHD12, er op til 18 bar modtryk ikke noget problem.

Materialet leveres til dispenseren via patroner med en størrelse på op til 900 ml eller direkte fra en leveringsbeholder (dvs. 25 liters spand) via ViscoMT-XS tømningssystem. Samlet set tilbyder det uendelige stempelprincip en høj grad af automatisering for sikker, uafbrudt produktion.

SCANMASTER

Scanmaster er Skandinaviens mest udviklings- og serviceorienterede leverandør af unikke doseringsløsninger til ethvert industrielt behov i rette tid og kvalitet.

Du har behovet, vi har løsningen!

www.scanmaster.dk 

ViscoTec Nordic ApS
Svogerslev Hovedgade 48, 1
4000 Roskilde
Roskilde Kommune
Danmark
CVR nummer: DK18075970
P nummer: 1001425362

Kontaktperson

Mia Stenholm Nogel
Salg & Marketing
mia.nogel@viscotec-nordic.com

Send til en kollega

0.049