23948sdkhjf

Er der styr på faldunderlaget på legepladsen?

| Medlemsnyhed | Indrykket af RG Rom Gummi A/S

Sommerferien er i fuld gang, og det er lig med øget leg og aktivitet for børn og barnlige sjæle! Har du derfor styr på faldunderlag til din legeplads eller aktivitetsområde?

Hos RG Rom Gummi A/S har vi et stort sortimentet af faldunderlag - bl.a. bestående af gummifliser. Faldunderlaget er oplagt til at placere under gyngestativer, rundt om trampoliner og andre legeaktiviteter. Gummiunderlaget forebygger faldulykker og skader hos børn og unge som benytter området. Gummifliserne kan desuden benyttes i fitness- og motionscentre, for at beskytte gulvet.

 

Fra standard størrelser til special løsning
Vores faldunderlag fås i forskellige farver, tykkelser og dimissioner og med forskellige godkendte faldhøjder. Der findes en række standardstørrelser, men har du brug for andre størrelser eller andre typer, finder vi gerne en løsning.

 

Hjælp, sparring eller vejledning?
Vi står gerne til rådighed såfremt du har behov for sparring eller vejledning omkring faldunderlag til netop dit projekt. - Tøv ikke med at kontakte os!

RG Rom Gummi A/S er en dansk producerende gummileverandør beliggende i Vestjylland. Vi arbejder idag med stort set alt indenfor teknisk gummi, skum og plast og har kompetencer indenfor varmvulkanisering, formstøbning, forædling af halvfabrikata og færdige hyldevarer.


Skriv kommentar

Medlemsnyhed

Indrykket af
RG Rom Gummi A/S

Jupitervej 26-30
7620 Lemvig
Danmark
RG Rom Gummi A/S

Billeder & videoer

Send til en kollega

0.078