23948sdkhjf

FHS Scandinavia søger salgschef

| Medlemsnyhed | Indrykket af FHS Scandinavia ApS

FHS Scandinavia ser frem til en tid med øget fokus på hygiejneløsninger og søger derfor en salgschef med erfaring og netværk blandt de danske fødevarevirksomheder.

FHS står for Food Hygiene Solutions

Virksomheden har været en pålidelig partner for hygiejne løsninger til fødevarevirksomheder i Skandinavien i mere end 20 år. Vores solide baggrund skyldes tæt samarbejde med de bedste leverandører samt ikke mindst, at vi har opbygget markedets mest solide know how og stærke referencer.

FHS Scandinavias tilgang til markedet er, at vurdere en kundes udfordring, og derefter anbefale en løsning med en eller udvalgte af vores produkter – produkterne er UVC, ionisering, Ozon og antibakterielle gulvbelægninger. Udfordringerne, som vi hjælper med at løse, er listeria, salmonella, coli, skimmel, gær – høje kimtal. Dermed taler vi om løsninger til udfordringer i virksomhedens luft, på overflader, i rørsystemer mm.

Alle løsninger er 100% kemifri. I Skandinavien har vi pt i dag over 700 installationer, hvoraf de fleste er i Danmark og Norge.

På grund af en stigende efterspørgsel søger vi nu en salgschef med erfaring og netværk blandt de danske fødevarevirksomheder. Se mere om stillingen her på Food Supply eller på vores hjemmeside.

Medlemsnyhed

Indrykket af
FHS Scandinavia ApS

Strandgade 18
5683 Haarby
Danmark
FHS Scandinavia ApS

Send til en kollega

0.109