23948sdkhjf

Ren og frisk guacamole beskyttes af SuperLock®

| Medlemsnyhed | Indrykket af Berry Superfos Randers a/s

Det stærke SuperLock® bæger fra Superfos beskytter en frisk og nærmest ubehandlet guacamole fra Avomix i Spanien. Bægeret kan nemlig tåle en særlig højtryksbehandling med vand.

Forestil dig, at du befinder dig i det frodige landskab syd for Malaga, hvor bjergkæden Sierra Nevada skaber et perfekt mikroklima til at dyrke tropisk frugt og grønt. Nu kan du måske også forestille dig smagen af de avocadoer, der gror her, og at du kan få samme smagskvalitet, når du nyder en færdiglavet, ren og frisk guacamole, fyldt i SuperLock® bægeret fra Superfos, en virksomhed i Berry Global.

Sådan en smagsoplevelse kan faktisk fås i dag takket været den innovative spanske virksomhed Avomix, der forarbejder tropiske frugter og grønsager. I over 15 år har virksomheden gjort det til en mærkesag at fremstille ægte og enkle fødevarer. Juan Antonio, administrerende direktør hos Avomix, forklarer:

“Hos Avomix fokuserer vi på at fremstille og sælge så naturlige produkter som muligt. Vi vil gerne bidrage til sunde madvaner gennem vores afbalancerede og rene produkter. Der er hverken tilsætningsstoffer, sukker eller konserveringsstoffer i dem. For at vi kan levere varen, er den emballage, vi bruger, fx til guacamole, helt afgørende.”

Forarbejdning med højtryksbehandling
Avomix anvender en særlig metode til forarbejdning, der kaldes HPP, High Pressure Processing. Den giver avocadoprodukter lang holdbarhed. HPP inaktiverer vegetative mikroorganismer – eksempelvis bakterier, gær, eller svampe som potentielt findes i fødevarer – uden at det går ud over smag, duft eller udseende.

Naturlige produkter, som bliver forarbejdet på den måde, har brug for en emballage, der kan tåle det meget høje vandoverførte tryk. Samtidig skal emballagen se attraktiv ud i kølemontren ude i detailledet.

SuperLock® er en stærk beskytter, der ser godt ud
Avomix valgte SuperLock® bægeret med skruelåg til sin guacamole. Emballageløsningen er fremstillet af 100% polypropylen, der er et genanvendeligt materiale. Det belgiske firma Verstraete IML står for IML-etiketterne, der er uden barrierebeskyttelse, men med en særlig indfarvning og lak.

"For os er det vigtigt, at vores emballage har en lige så høj kvalitet som vores guacamole. Vi er meget tilfredse med SuperLock® bægeret. Det lever fuldt og helt op til vores forventninger. Det er stærkt og ser flot ud. Og så sætter vi pris på skruelåget, som er nemt at sætte på bægeret igen efter åbning. Denne funktion er med til yderligere at beskytte guacamolen, når der er spist noget af den, og den står på køl hjemme hos forbrugeren,” påpeger Juan Antonio.

Enkelte væsentlige detaljer til emballageløsningen blev færdiggjort i et tæt samarbejde mellem Avomix, Superfos og Verstraete IML. Resultatet er et brugervenligt bæger, der kan tåle både fugt og højtryk, og som ser flot og indbydende ud.

Nu mangler du blot at forestille dig, at du skruer låget af bægeret og fornemmer den friske græs- og nøddeagtige smag af Avomix avocadoer, dyrket i den frugtbare jord under den ødsle spanske sol. Velbekomme!

Medlemsnyhed

Indrykket af
Berry Superfos Randers a/s

Spotorno Allé 8
2630 Taastrup
Danmark
Berry Superfos Randers a/s

Billeder & videoer

Send til en kollega

0.062