23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Ny stærk profil som salgschef hos FHS Scandinavia

FHS Scandinavia oplever større vækst i såvel Danmark som i andre markeder og styrker nu teamet med en stærk profil.

Elsebeth Damgaard tiltræder en nyoprettet stilling som salgschef i Danmark. Elsebeth kommer med mange års erfaring med fødevarebranchen og de seneste 14 år hos NTF  Aalborg - så der er helt sikkert mange kendte ansigter i branchen.

Ud over kunderne bliver Elsebeth som salgschef ansvarlig for at styrke og opbygge salgsorganisationen i Danmark.

Bjørn Parelius fra FHS Scandinavia tilføjer: “Vi har gennem det seneste år oplevet en markant stigning i efterspørgslen af vores måde at lave hygieneløsninger på. Særligt kombinationen af vores løsninger med UVC lys og ionisering, der giver ren luft i produktionslokalerne, er efterspurgt, men også vores antibakterielle gulvmåtter er i rivende vækst”.

Og Elsebeth Damgaard tilføjer: “At arbejde med disse kemifri hygieneløsninger ser jeg som fremtiden, og jeg har længe været opmærksom på, at mange fødevarevirksomheder har antennerne ude efter disse nye muligheder, at jeg så kommer til den mest erfarne virksomhed på området er jo en helt fantastisk mulighed”.

Bjørn Parelius: “Vi tilbyder selvfølgelig produkterne med UVC lys, ionisering, ozon m.m., men det er vores rådgivning, som er unik - den knowhow, der skal til for at dimensionere og montere, er helt afgørende for at opnå de mulige effekter, og der ser vi jo netop med Elsebeth, at hun har en god portion erfaring med teknisk dokumentation, måling, rapportering mv."

FHS Scandinavia har som navnet antyder aktiviteter i Danmark, Norge og Sverige. Også i Sverige er man i gang med at udvide salgsteamet. I Sverige opleves nu bla ekstra opmærksomhed fra kødproducerende fødevarevirksomheder - men også særligt mejerier er i gang på området.

 — — — — — — 

Hold dig opdateret:

  • Nyheder om UVC lys, kemifri hygiene mm direkte i din mail-indbakke: Tilmeld vores nyhedsbrev her.
  • Vi skriver løbende nyheder om produkter, messer og aktiviteter: Følg os på Linkedin her.
  • Besøg vores hjemmeside her
FHS Scandinavia ApS
Strandgade 18
5683 Haarby
Assens Kommune
Danmark
CVR nummer: DK33963440
P nummer: 1017192147

Kontaktperson

Send til en kollega

0.047