23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Antibakteriel gulvbelægning virker også mod Covid-19!

Men hvor længe og hvor godt virker det? Antibakterielle måtter og gulvbelægning er nu Covid-19 testet og testen viser, at de kan reducere risiko for kontaminering med 97%.

I juli sendte vi et FHS nyhedsbrev ud om antibakterielle måtter ”God hygiejne starter på gulvet – og giver ekstra sikkerhed i sommerferien”. Det er selvfølgelig ikke kun i sommerferien, at det giver ekstra sikkerhed - det virker hele året! Men for at sikre at det stadig er lige effektfuld, tilbyder vi nu en service/sikkerhedsaftale. Når vi tilser måtten og måler dens trykværdi en gang om året, kan vi konstatere om den stadig virker efter hensigten.

Normalt er levetiden på måtterne mellem 3-5 år, men det afhænger af både trafik og generel forbrug, så ved at checke måtten sikre vi, at de bliver skiftet når de ikke længere lever op til de antibakterielle mål, men heller ikke før!
 Læs mere om antikbakterielle måtter/gulvbelægning og se hvordan den virker her:
 
Vi kan også tilbyde Push Pads, som er udviklet med udgangspunkt i samme antibakterielle teknologi som måtten, men som bruges på f.eks. døre, se : Beskyt simpelt de mest udsatte steder – også døren til kantinen og toilettet. De er på samme måde med til at nedsætte risikoen for at bringe smitte videre - og reducerer ligeledes risikoen med 97%.

Vores leverandør af antibakterielle gulve og måtter - Dycem - har netop udsendt en ny brochure om de mange anvendelsesmuligheder Push Pads og måtter/gulvbelægning har i forskellige typer virksomheder. Fokus er hvordan vi undgår at bringe smitte med os ind i produktioner/kontorer/sundhedshuse m.fl. Se under "Kataloger".

Hos FHS Scandinavia er vi klar til at svare på spørgsmål - så ring eller skriv til os, hvis du vil høre mere om hvordan antibakteriel gulvbelægning kan optimere hygiejneløsningen i din virksomhed.

Du kan også klikke ind på vores Linkedin og se hvordan man rengør en antibakteriel måtte.
 

FHS Scandinavia ApS
Strandgade 18
5683 Haarby
Assens Kommune
Danmark
CVR nummer: DK33963440
P nummer: 1017192147

Kontaktperson

Send til en kollega

0.047