23948sdkhjf

Alfa Laval afholder webinar for fødevare-og farmakunder

| Medlemsnyhed | Indrykket af Alfa Laval Nordic A/S

Webinar d. 24. november om optimering af dit energiforbrug og minimer dit tidsforbrug ved hjælp af intelligent ventilstyring

Hvis du vil vide, hvordan du reducerer dit CIP-forbrug og spildevand med op til 90% ved at skifte til en ny generation af ventilstyringsenheder, så er dette det rigtige webinar for dig. Din virksomhed kan opnå store konkurrencemæssige fordele ved at bruge de intelligente Alfa Laval ThinkTop V50- og V70-ventilstyringsenheder. Kom og vær med, når vi præsenterer den nyeste viden omkring dette emne.

Tirsdag d.24. november 2020
Kl.13: 00 til 14.00
Foredragsholder: Rene Stietz, Global Portfolio Manager, Automation, Alfa Laval, Business Unit Hygienic Fluid Handling
Sprog: Engelsk

At reducere vandomkostningerne og minimere forbruget af kemikalier er et meget
vigtigt emne for mange virksomheder inden for fødevare-, drikkeindustrien såvel som farmaindustrien. Bæredygtig produktion er også et spørgsmål, som mange virksomheder har på deres dagsorden. Så hvordan opnår du de nævnte omkostningsreduktioner, mens din produktion bliver endnu mere bæredygtig? Ved at optimere dit ventilstyringsvalg opnår du uundgåeligt dine mål om at bruge mindre vand og mindre kemikalier i din produktion. Så det handler om mere end blot købsprisen. Det handler om at udnytte moderne teknologi og de muligheder, der reducerer driftsomkostningerne ved design, installation, idriftsættelse, produktion og vedligeholdelse med den mindst mulige indvirkning på miljøet. Deltage i webinaret d. 24. november for at høre om de fordele der findes ved at bruge den nyeste teknologi inden for ventilstyring og lære mere om måder, hvorpå din virksomhed reducerer tid og CIP-omkostninger til vand og spildevand i processen.

For tilmelding, klik her

Medlemsnyhed

Indrykket af
Alfa Laval Nordic A/S

Maskivej 3
2860 Søborg
Danmark
Alfa Laval Nordic A/S

Billeder & videoer

ThinkTop ventilstyring

Send til en kollega

0.078