23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Certificeringer giver Ajcon en stor konkurrencefordel

Med to certificeringer i hus investerer Ajcon i medarbejdernes ambitioner og sikrer samtidig, at bygherren får en både hurtigere og smidigere byggeproces – hvor alle lovkrav opfyldes.

Med alle kompetencer samlet under samme tag kan Ajcon varetage projekterings- og byggeprocessen hele vejen fra ide til færdigt byggeri. Og hvor den tekniske byggesagsbehandling tidligere lå hos kommunen betyder den nye certificeringsordning, at opgaven og ansvaret nu ligger hos de certificerede specialister, hvorved Ajcons tegnestue nu spiller en endnu mere central rolle.

Afdelingsleder på Ajcons tegnestue, Michael Merrild, er bygningskonstruktør og certificeret brandrådgiver, og Lars Pedersen Boll er civilingeniør og certificeret statiker. 

“At Ajcon har muligheden for at varetage opgaver, der kræver certificering, betyder meget for den enkelte byggeopgave og dermed også for kunden i den sidste ende. Vi sørger for at optimere alle byggeprojekter i forhold til både økonomi og tid –og koordinerer med de relevante myndigheder. Det giver en mere smidig proces gennem alle byggeriets faser,” siger Michael Merrild.

Læs hele artiklen her.

 

 

Ajcon Entreprenør- og Ingeniørfirma A/S
Hjulmagervej 8
7100 Vejle
Vejle Kommune
Danmark
CVR nummer: DK71312518
P nummer: 1002340305

Kontaktperson

CS
Camilla Schou
cs@superego.nu

Send til en kollega

0.046