23948sdkhjf

Konkrete løsninger til industrien

| Medlemsnyhed | Indrykket af Teknologisk Institut

Fordobling af holdbarhed, halvering af energiforbrug, hurtigere analysesvar og ny, bæredygtig emballage er blandt nyudviklede løsninger til fødevareindustrien fra Teknologisk Institut.

Resultatkontrakten ’Fødevarekvalitet og Convenience – value for money’ er afsluttet, og konkrete løsninger på industriens behov er udviklet. Formålet var at klæde fødevareindustrien på med optimerede teknologier for at imødekomme den stigende efterspørgsel på convenience-måltider af høj kvalitet.

De nye løsninger er metoder til vurdering af rå- og færdigvarernes kvalitet, styring af processer samt teknologi til miljørigtig processe­ring, emballering og tilbered­ning.

 

Læs mere om fordobling af holdbarhed, halvering af energi, huritgere analysesvar og bæredygtig emballage


Skriv kommentar

Medlemsnyhed

Indrykket af
Teknologisk Institut

Gregersensvej 9
2630 Tåstrup
Danmark
Teknologisk Institut

Send til en kollega

0.078