23948sdkhjf

Alfa Laval Nordic ansætter ny direktør

| Medlemsnyhed | Indrykket af Alfa Laval Nordic A/S

Patricio Lezica er pr. 1. februar 2021 tiltrådt stillingen som administrerende direktør for Alfa Laval Nordic

Patricio Lezica (44 år og fra Argentina) er pr. 1. februar 2021 tiltrådt stillingen som administrerende direktør for Alfa Laval Nordic, der forestår Alfa Laval-koncernens salg og markedsføring af produkter og systemer samt salg af reservedele og service inden for separering, varmeveksling og væsketeknik i Danmark. Patricio bliver samtidig ny Cluster President for Nordeuropa og får dermed også det overordnede ansvar for alle Alfa Lavals salg- og serviceaktiviteter i Storbritannien, Irland, Østrig, Schweiz, Belgien, Holland og Luxembourg.

 Patricio har været tilknyttet Alfa Laval-koncernen i cirka 20 år. Han startede sin karriere i Alfa Laval Argentina i 2000 og kommer senest fra en stilling som Cluster President for Latinamerika og administrerende direktør i Alfa Lavals salgsselskab for Chile, Peru og Argentina (PArC).

 Patricio er uddannet ingeniør fra Buenos Aries Universitet og har desuden studeret på Ashridge Management College i England.

 Udgangspunktet for Patricio bliver hos Alfa Laval i Søborg, og i løbet af januar vil han derfor sammen med sin familie bosætte sig i København.

Medlemsnyhed

Indrykket af
Alfa Laval Nordic A/S

Maskivej 3
2860 Søborg
Danmark
Alfa Laval Nordic A/S

Send til en kollega

2.328